tirsdag 21. februar 2017

Egg diett

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett. Her har vi funnet en egg diett som kanskje kan hjelp deg på veien. Du kommer til å elske denne, fordi resultatene er utrolige!


Det er veldig lite hodebry rundt denne dietten, det som gjelder er planlegging samt og være streng med deg selv i disse dagene.

Men det finnes noen grupper som skal være forsiktige med å spise for mye egg. Dette er for eksempel personer som av genetiske årsaker har høyt kolesterol, de som har kronisk utmattelessyndrom, folk med spiseforstyrrelser og gravide, understreker kostholdsrådgiveren som påpeker at det er viktig å huske på at eggdietten er en ekstrem diett. Egg og eggehviter inneholder tonnevis av proteiner. Så kombinasjonen av egg og grapefrukt er perfekt for deg som ønsker å gå ned i vekt.


Hver dag i syv dager skal du få i deg grapefrukter og til eggehviter. Hvordan du fordeler dette ut over dager, er opp til deg selv. I en annen undersøkelse ble overvektige menn og kvinner satt på en diett og enten gitt en brødfrokost med to egg (3kcal) eller en baguett og yoghurt med tilsvarende mengde kcal til frokost.


Etter uker var forskjellene veldig store.

Egget er veldig næringsrikt, kommenterer Haakon Meyer, professor ved Universitetet i Oslo og Nasjonalt folkehelseinstitutt, og leder for Ernæringsrådet. Energibegrenset diett. De vanligste anbefalingene i forbindelse med vektreduksjon handler om fysisk aktivitet og riktig sammensatt kosthold. En diett med grapefrukt.


Hemmeligheten bak å gå ned i vekt med grapefrukt er basert på tilfredshet. Den er også vannlatende og hjelper deg å brenne fett. Dette er en halvfastende diett , noe som betyr at du kun kan følge den i 3-dager da du hovedsaklig bare spiser grapefruktjuice og salater.


Egg har vært en del av menneskers diett så langt tilbake det kan spores. I dag produseres egg for konsum i landbruket der man holder fugler , særlig høns , og samler inn eggene. Eggproduksjon strekker seg fra småskala lokalproduksjon der en bonde har et hønsehus og en håndfull høns i bakhagen, til store industrielle anlegg der tusenvis av høns legger egg.


Næringsinnholdet i egg er bra. Egg er samtidig ikke like sunt for alle. Egg inneholder ikke vitamin C, fiber eller plantesteroler. Av de mindre ønskelige stoffer inneholder egg mye kolesterol og omega-fettsyrer.


Ett egg veier omtrent – gram. Gjennomførte denne hver dag uten unntak over en periode og fikk kjemperesultat da jeg var ca år. Og meste parten av folk pleier kanskje ikkje spisa noko på ein da, men neste dag kanskje spise ein pomfti og burger og brus da vil kroppen få ein uabalse for vektnedgang.

Har prøvd ein liknende diett men da var det mye meir protein for og ikke miste muskelceller så fort. I tillegg til egg , er det mulig å dreie kjøtt, grønnsaker, og magre proteiner. Du kan også spise 1-porsjoner frukt om dagen, men frukten må inneholde et minimum av karbohydrater. Brø pasta og poteter under en slik diett skal kastes. Det er såkalte egg -grapefrukt diett Egg -grapefrukt diett - vekttap på kort sikt.


The egg diet is a low-carbohydrate, low-calorie, but protein-heavy diet. It’s designed to help aid in weight loss without sacrificing the protein needed to build muscles. Når man går på diett får man verken nok informasjon og inspirasjon. Her har du min samling samling linker til oppskrifter på 5:2-dietten.


LAVKARBO- DIETT DAG Mange opplever det som svært vanskelig å gå ned i vekt. Da har du alltid en god snacks å bite i. Prøv et hardkokt egg med smør, majones eller kaviar. Gunn-Karin Sakariassens kommentar: - Dette er en rask og god frokost som gir deg nok proteiner og fett til å holde deg mett lenge, med et godt og stabilt blodsukker, sier Sakariassen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg