mandag 13. februar 2017

Bordkort dåp

Lag flotte bordkort med individuelt navnetrykk enkelt på PC eller mobil. Lag personlige dåpskort til barnet med egne bilder og tekst! Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Vi har Bortkort og Alt Annet du trenger til en Vellykket Fest.


Søk etter bordkort dåp på den nye KensaQ.

Vi har laget enkle maler til invitasjon, meny og bordkort som du kan laste ned og printe ut. Skal du ha dåp , konfirmasjon eller bryllup? Vi har alt fra klassiske bordkort til kreative løsninger som settes på glasset. Du finner også forskjellige bordkortholdere som er et perfekt bidrag til en lekker borddekking.


En viktig del av festens borddekking er tross alt bordkort ! Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp , konfirmasjon, bursdag og fest. Det er veldig fint å bruke bordkort på kakebordet! Takkekort: En stor anledning bringer ofte med seg mange gratulasjoner og flotte gaver, og da er det hyggelig å sende en takk til alle giverne.

Kortshop har mange flotte takkekort til fødsel, dåp og navnefest. Babyshower: Dette blir mer og mer vanlig også i Norge. Det finnes drøssevis av forslag til hvordan en kan lage bordkort til dåp på nett, og det er mange gode alternativer der ute.


Om du ikke er en stor scrapbook entusiast og ikke har en del utstyr er det greit å holde seg til enkle bordkort , ellers så kan du ende opp å bruke LANG tid. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din. Bordkort for dåp - Foliering.


Fjern alle filtervalg. Det er ikke alle som velger å ha bordkort til dåp , men om dere er mange kan det være lurt å ha en formening om hvor folk skal sitte. Det er enkelte som går lettere sammen enn andre, og ved å ha bordkort kan du være med å skape en finere dåpsfeiring.


Takk for at du har valgt ditt første favorittprodukt! Dine favoritter vil bli lagret her mens du kikker videre på nettsiden. Sprell har klassiske dåpsgaver.


Mye fint og stort utvalg - kjøp nå! Sølv, smykker og gaveideer til den nyfødte. Se oversikt i nettbutikk.

Gratis frakt - Vi sender innen timer, eller hent i butikk. Mangler du inspirasjon til hvordan du lager fine bordkort til barnedåp? Fargene kan du selv velge så dine hjemmelagde bordkort passer til din barnedåpsfest og den stemningen du vil skape. Her finner du varer og idéer med veiledninger så du enkelt kan komme i gang. Finn etter kategori.


Tenk igjennom fargen så den matcher med borddekorasjonen. Det står Its A Girl på den ene siden og man kan skrive navnet til gjestene på den andre siden med en tusj. Inneholder bordkort. Størrelsen på bordkortet er 5x6cm. Frå Årdal leverer vi trykksaker til alle anledningar – anten du treng invitasjonar, bordkort , takkekort, julekort eller bursdagskort.


Treng du fleire produkttypar til ei og same anledning, hjelper vi deg med å finne den raude tråden med go personleg service. Vi lover rask levering og høg kvalitet på produkta dine. Til bryllupsfesten, bursdagen eller barnedåpen - personlige bordkort er populære til enhver fest. Velg din favoritt blant et stort utvalg av flotte utseender, tilføy et selvvalgt bilde og skriv en personlig tekst. Når du har mottatt bordkortene, kan du selv skrive på gjestenes navn.


Gjerne i høytidelige selskap hvor man har mange gjester er det lurt å benytte seg av bordkort. Da det gjerne er dager hvor man vil slippe krangel og krøll om sitteplasser. Et bordkort kan også være en del av fest- og borddekorasjonene til festen. De kan være i samme stil som resten av dekorasjonene eller da i samme farger.


Eller man kan gjøre det enkelt å bruke kun et bilde av konfirmanten og skrive navnene for hånd. Kreative bordkortidéer- og maler til bryllup, dåp , middager, barnebursdager, konfirmasjonsselskaper mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg