torsdag 23. februar 2017

Gode kollegaer sitat

Trenger du et godt sitat ? Skal du holde en tale, eller vil du bare bli inspirert? Personlighetstest Dagens sitat. En sann venn ler av dine historier selv om de ikke er særlig gode , og føler med deg selv om dine problemer ikke er særlig store.


Skal du skrive en hilsen til en kollega som slutter i jobben?

Da kan vi hjelpe deg med teksten. På denne siden får du en rekke forslag til tekst som kan passe å skrive på kortet til en god kollega. Arbeid smartere, ikke hardere. Når du har tenkt en stun så arbeid med hånden.


Du må veksle mellom håndens og åndens arbeid. Driver du med intellektuelt arbeid hele dagen, er du dømt til å tape. Vi har samlet gode sitater og ordtak fra hele verden, slik at du kan finne et nytt uttrykk som passer perfekt for din situasjon.

Vi har morsomme og artige sitater, kjærlighetssitater, ordtak om livet, ordtak om lykke og mye mer. Da begynner jo snart julebordssesongen og i den forbindelse skal vi på et ark skrive ned et positivt ord om hver kollega. Jeg har bare gode kollegaer som jeg liker kjempe godt. Men allikevel syntes jeg dette er vanskelig for vil jo gjerne bruke andre ord enn snill og grei osv.


Det betyr at fravær av god kollegial støtte og et dårlig psykososialt arbeidsmiljø kan oppleves som psykiske. Et sitat er et must for enhver anledning! Små gullkorn og visdomsord som setter smilerynker og ettertanker i sving.


Sitat Cyril Northcote Parkinson. Takk til I som er verdens mest joviale. Variasjonen mellom disse formene er gammel. Nedenfor finner du en stor samling av morsomme sitater. I menyen til venstre finner du også andre morsomme sitater fra andre kategorier, inkludert sitater fra George Bush, Homer Simpson, sitater om kvinner og menn, sitater av Ivar Hoff og mer.


Kondolanser, kondolansekort, kondolanse dikt, kondolanse protokoll, kondolansehilsen, kondolanse or kondolanse sitat , kondolanse tekst, kondolanse vers. Har også sansen for: Bakom skyene er himmelen alltid blå. Ingenting så gale at det ikke er godt for noe.

Ikke fordøm noen før du har gått i deres sko, for dit kommer du aldri. Bruk av ordtak eller visdomsord. En tale kan gjerne krydres med noen ordtak eller sitater. Et ordtak eller et sitat setter ting litt på spissen, og du får gjerne sagt det du vil si med færre ord enn du vanligvis ville ha brukt. Kollega poster med beskrivelse av KOLLEGA fra Pictureit.


Knut Einar VENNSKAP. Gode kolleger –en del av jobben. Fine ord til en kollega som slutter – Faktisk nyheter og fakta Etdiktomdagen. Jeg kan akseptere at folk feiler, alle er ikke like gode til alt. Det jeg ikke kan akseptere , er å ikke forsøke.


Michael Jordan Den aller mest bortkastede tiden, er all den tiden du brukte til ikke å starte. Dawson Trotman Det er gjentagelsen av affirmasjoner som fører til tro. Vi er avhengige av å kunne samarbeide med kollegaene og koordinere aktiviteter med dem, og vi må kunne ta opp spørsmål knyttet til den daglige driften: spesielle hendinger, barn som har spesielle utfordringer o. Det sosiale fellesskapet mellom kollegaer er også viktig for at vi skal trives på arbeidsplassen. Jeg har lenge hatt lyst og behov for denne hyllesten til mine kollegaer gjennom år.


Rett og slett fordi dere fortjener det. Og fordi dere så sjelden får vite hvor verdifulle dere faktisk er. Etter NRK’s program SAS- et skandinavisk eventyr, kan jeg ikke vente lenger. Janne Carlsson var sjef da jeg begynte for år siden. Din arbeidsdag har nå tatt slutt, ditt gode hjerte sovnet.


Farvel, du kjære, hvil i fred. Du minnes vil med kjærlighet. Takk, ja takk for alt du gav oss.


Bidra til en god tilbakemeldingskultur: Gi konstruktive tilbakemeldinger – og ta imot tilbakemeldinger på en konstruktiv måte. Julekveld med lys og varme minner oss om Jesus som bar de små i sine arme og med fred til jorden kom ♦ Tida før kan være den beste, den like før det har hendt. Da alle pakker ennå er pakker, og før alle lysa er tent. For gode venner har minner som sammen i hjerte bor. Og hvert eneste kjære minne de øker i verdi, for venner som holder kontakten gir livet et innhold med mening i. Vennskap er en fin ting.


Den er akkurat som en rund ring. Som aldri slipper din hånd. Slik er vårt vennskap. Gyllent og skinnende. Mitt hjerte for vårt vennskap, er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg