mandag 27. februar 2017

Reima vinterdress voksen

Kjøp Reima vinterdress hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Perfekt for barnehageansatte og de som tilbringer mye tid utendørs! Hos oss finner du et stort utvalg av Vinterdresser til barn.


Parkdresser og vinterdresser fra Reima beskytter mot vin regn og snø. Se vårt utvalg her! Bäst i test (uavhengig forbrukerside) i Sverige har testet forskjellige vinterdresser til barn, og vinneren er vår Reimatec Stavanger. Vi på Reima ønsker at barna skal kunne leke og bevege seg fritt ute, i all slags vær. Derfor utvikler vi funksjonelle barneklær av høyeste kvalitet til vår, sommer, høst, og vinter.


Fullstendig vanntett og slitesterk Reimatec- vinterdress for barn, med alle sømmer forseglet. Svært slitesterke forsterkninger nederst på buksebena. Den praktiske dressen er laget i et vindtett og pustende materiale som holder barnet varmt og tørt uten at det blir klamt. Finske Reima designer og produserer barneklær av høy kvalitet som gjør at de små kan bevege seg uhindret og fritt i leken, det være seg om det snør, regner eller er strålende sol! I Jollyrooms suverene online-sortiment, som faktisk er Nordens største, finner du naturligvis alt du kan tenke deg av vinterdresser til både barn og baby.


Her har vi vinterdressene fra de gode merkene du kjenner igjen og vet du kan stole på, som Didriksons, Reima , Lindberg og mange, mange flere. Velkommen til Babyshop. En ekstra trygghet er at Babyshop ikke bare er en nettbutikk, men en solid faghandel med kunnskapsrike ansatte og en rekke butikker du kan besøke. Romslig passform i en varm og vindtett vinterdress Tenson Dominic sitter godt på barnets kropp – romslig uten å være for posete. Påkledningen fungerer godt.


Barnet kan i stor grad klare det på egen hån men når borden i ermene skal over votter eller benåpningen skal over vinterstøvlene, trengs hjelp fra en voksen. Ute vattert dress er en varm og god vattert dress med vindtette og vanntette egenskaper. Dressen kan brukes til brett og skikjøring, lek i snø, på tur med hund i all slags vær - eller som utedress på jobb. Dette er av Norges mest solgte dresser til ansatte i barnehage. Vinterdress voksen Varme og funksjonelle vinterdresser som holder deg varm på de kaldeste dagene!


De beste vinterdressene for voksne, til gode priser! Super vinterdress til de minste i vind- og vanntett materiale. Ekstra polstring i setepariet gir ekstra varme under lek i snøen. Sikker, avtakbar hette. Reima Winter Overall Snowflake er laget i et glatt fôr og og hat en lang glidelås i front som gjør påkledningen lett.


Sammenlign pris på Reima vinterdress og parkdress. Vi hjelper deg å velge vårdress barn, høstdress barn, softshelldress, kjeledress barn, barnehageklær, utedress, vinterdress salg - blant varer. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Vanntett, Reflekser, Justerbar. Søk etter reima vinterdress på Kelkoo.


Den billigste prisen for Reima Reimatec Stavanger akkurat nå er 7,-. Dette er det mest populære produktet i kategorien Parkdresser for barn. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.


Her finner du vinter kjeledresser for babyen og barnet ditt. Praktiske, barnevennlige og slitesterke! En deilig dress er alltid bra å ta fram når gjørmete utendørs lek blir en del av hverdagen. Barn må gis muligheten til å leke utendørs i all slags vær, slik at de kan rulle i snøen og plaske i vanndammene.


Reima har tenkt på det ved utforming og design av sine produkter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg