mandag 6. februar 2017

Rockeringen

Ringen er sluttet - Rock-Norge er bare preget av konsensus og enighet om dagen. Tren, dans eller lek med rockeringen i klassisk, stripete utførelse. Rockeringen brukes også i dans og nysirkus. Fås i assorterte, friske farger. Jeg kjenner kjempegodt at rockeringen har effekt på magemusklene og ryggen.


Andre mageøvelser føles ikke så harde lenger.

Ringen har virkelig motivert meg til å ta turen til treningssenteret fordi jeg har fått mer energi og lyst til å få mer ut av det. Derfor begynte jeg å trene mer kondisjon underveis. Demonstrasjonsvideo. Liten versjon 1mb Stor vesjon 6mb. Det var Arild Saugestad fra Steinskjær om lagde verdens aller første rockering.


Dette er den mest kjente måten å bruke rockeringen på. Gode barndomsminner får oss til å minnes gleden og ikke minst leken vi naturlig boltret oss i. Jeg ble forbauset da jeg som voksen skulle prøve meg igjen på denne omdreiningen. Alt om rockeringen.

Snart er den smale smekre midjen inntakt! Bruk for eksempel rockeringen som markør i forskjellige spill og aktiviteter i skolegården. Produksjonen ble foretatt i kjelleretasjen på egen bolig i Furuskogvegen i Steinkjer. Den ble selvsagt også solgt i hans egen forretning. Treningsformen beskrives som low impact, altså trening med moderat intensitet, der du trener hele kroppen.


Et kjempemorsomt og supereffektivt redskap! Har denne rockeringen som har ligget urørt en stun pga svangerskap. Tok den frem i dag og fikk rocket en halv time. Noen som har fått mindre mage, smalere midje?


Har brukt den før men trente aktiv også, så gikk ned og ble sterkere og kan virkelig ikke si om det var bortkastet ti. Få sterkere mage fra innifra og en fantastisk holdning. Kjøp rockeringen hos oss.


Billig rockering med vekt i flere farger! De fås i kg og kg akkurat nå, og vi får snart inn flere vektklasser. Rock deg i form, med denne rockeringen på kg. Effektiv trening for midje, hofter, mage og rygg.


Husk: Rock begge veier. Ringen består av seks deler, som settes sammen vet et enkelt klikksystem.

Fordi rockeringen er tillagt vekt, er treningen mer effektiv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg