mandag 20. februar 2017

Maispure hellstrøm

Ganske enkelt supergodt tilbehør til biff! Les hvor lett du lager maispure. Skrap maiskornene av kolben eller sil av vannet om du bruker mais på boks. Maispure er et undervurdert tilbehør. Det tar bare fem minutter og er supert til grillmat, særlig spareribs og annet kjøtt med barbecuesaus (for å lage egen barbecuesaus, se oppskrift her).


Ideen til dette fikk jeg fra en venninne som lagde maispure til en grillkveld. Slik gjør du: Fres maisen med smør i en varm panne. Ha i vannet og la det koke til vannet er nesten borte. Mos alt til en puré med stavmikser og smak til med creme fraiche, salt og pepper.


Gode Adresser, Gode Oppskrifter og Gode Produkter. Verden er fremdeles stor, men den er heldigvis blitt mer tilgjengelig. Så det er bare å pakke og dra. Ut av kontoret, ut av hjemmet, ut av hverdagen, bort fra trivialitetene.


Ihvertfall for en stakket stund. I tilegg finner du på. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser.


Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Til min søsters bursdag ble det laget en helt fantastisk gryte etter oppskrift vi fant i boka. Oppskriften er ytterligere justert basert på erfaringer fra blogglesere og fra undertegnede.


Hell på vann og la det koke til vannet nesten er borte. Kjør blandingen med en stavmikser til den er jevn og fin. Spareribs er noe av det beste jeg vet, særlig med epletzatziki og maispure. Det er ikke så ofte det serveres her hos oss i og med at det er litt ekstra arbeid med tilberedelsen, men når det først gjøres er det lurt å lage en stor porsjon og putte litt i frysen.


Soppstuing er noe av det beste som finnes, og perfekt tilbehør til lam, vilt og storfekjøtt. Har du en god soppstuing er det nesten unødvendig å lage annen saus. Innlegg om maispuré skrevet av Cec Loves Food. Det dufter helt himmelsk i huset - så nå gleder vi oss til å smake.


Jeg elsker å lage mat. Det beste er at husbonden har tatt på seg kokkeleringen i kveld. MATGLEDE on TRINES MATBLOGG… Kylling er enkel og populær middag, både til hverdags og helg. Her kommer en ny variant med appelsinsaus, som serveres med en fargerik og smakfull lun gulrotsalat med kikerter, mandler og feta.


Paideig er enkelt å lage. Fyll paien med for eksempel skinke, bacon, røkelaks, tomater og brie eller spinat og oliven. Bare fantasien setter grenser. Denne wokretten passer hele året, og får du ikke tak i rød spisskål, så kan du bruke vanlig rødkål, strimlet hodekål eller kinakål.


Målet er å gi alle muligheten til å lage go autentisk mat med tilgjengelige råvarer. Bland sammen alt krydderet. Skjær kyllingen i biter og bland krydder med kyllingen. Men da Salt og Pepper var innom, noen dager senere, var det svært få gjester.


Har Terje Ness mistet appellen? I kveld blir det andebryst, lett traktert med vårløk, sopp og nypoteter. Et chambre separée var blitt vinbaren Lille B, med egen inngang, enklere meny og viner på glass. Michelinguiden belønnet nylig Lille B med utmerkelsen Bib Gourman for god mat og stemning for en rimelig penge.


For år siden kjøpte vi våre første mohairgeiter og pr. Hellstrøm -sjy av utkok, sherryeddik, honning og lime, pluss smør. Website Review of matosofi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg