torsdag 2. februar 2017

Læreplan vg3 påbygg

Vi har karaktergaranti, bedre karakter eller pengene tilbake. Lånekassen, søknad og mer. For deg som vil litt mer. På vghar du timer i uken.


Læreplan vg3 påbygg

Boken behandler deler av verdens- og norgeshistorien fra de eldste tider og fram til vår ti og den er oppdelt i kapitler etter kunnskapsmålene i læreplanen. VGStudieforberedende ( påbygg ). VGSpråk, samfunnsfag og økonomi. Læreplan for Påbygging til generall studiekompetanse.


Dette tar jeg som privatist, men helt ærlig forstår jeg meg ikke helt på hva denne leselisten egentlig skal inneholde. Har forsøkt å kontakte fylkeskommunen som henviser til en læreplan i norsk, som ikke. Hei, Holder på å tar opp norsk VGpåbygg , og i den forbindelse må jeg lage meg en leseliste. VgPåbygging til gen.


Kan jeg bytte ut noen fag på vgpåbygging? Må jeg ha programfagene fra vgfor å gå vgpåbygg ? Verdenssamfunnets behov for satellitter til global kommunikasjon, ressurskartlegging, overvåking og utforskning av verdensrommet krever kompetanse innen romteknologi. Elevene skal ha både eldre og nyere historie i det nye faget. Naturfag VGPåbygg. Fagpakker passer for deg som skal ta flere fag, da prisen for fagpakker er lavere enn å bestille fagene separat.


Du kan kombinere klasseromsundervisning og undervisning på nett, du bestemmer selv når du ønsker å ta faget. Er verdenshistorien slik vi kjenner den i Vesten bygget på en løgn? Har Vesten glemt halve verden i sin historieskriving? I den internasjonale bestselgeren Silkeveiene tar forfatter og Oxford-professor Peter Frankopan for seg disse spørsmålene, og han presenterer verdenshistorien i nytt lys med Østen som dreiepunkt. Jeg skal begynne på det andre året av videregående etter et par omvalg og friår og har endelig funnet ut hva jeg ønsker å jobbe med.


Planen har jo vært påbygg etter jeg fullfører dette året, men jeg lurte på om noen av dere har erfaring med å ta opp et helt år som privatist? Velg kapittel i menyen til venstre. Profesjonell – Rekruttering – Opplæring. Går du på yrkesfag og har en drøm om å studere videre? Du kan søke påbygging til generell studiekompetanse etter at du har fullført og bestått Vgog Vgyrkesfag.


Se flere bøker fra Ivar Libæk. Gjennomføring Deltakerne på kurset får god og tradisjonell klasseromsundervisning. Her finner du alt av informasjon om utdanning innen MATEMATIKK 2P-Y PÅBYGG VG(vgs-privatist). Studiet går under: Matematikk og naturfag.


Det er registrert skole som tilbyr studiet, fordelt på studiested. Det er registrert relaterte studier til utdanningen MATEMATIKK 2P-Y PÅBYGG VG(vgs-privatist). Yrkesfaglig fordypning skal gi elevene mulighet til å prøve ut ett eller flere aktuelle lærefag.


Vgpåbygg til generell studiekompetanse. Faget inngår i følgende programpakke som gir generell studiekompetanse: Påbygg for yrkesfag med fagbrev – dag Undervisningsdager og –tidspunkt er ikke avklart ennå. Vi kommer tilbake med mer informasjon om dette ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg