onsdag 15. februar 2017

Sans frisør

Vi kan tilby alt innan profesjonell hårbehandling. Den blir i dag drevet av Hilde Ødegaard og Beate Søvik Pedersen. Sammen jobber de med andre flinke frisører og lærlinger. Sans på Lillehammer.


Søger du en frisør i Holbæk eller Nykøbing? Alle har ulik SANS.

I vår salong ønsker vi å tilby det beste for deg som kunde, vi vil du skal bli fornøyd og føle deg godt ivaretatt hos oss. Sjå vår behandlingsmeny med prisar for dame, herre og barn. Les kundeomtalar og finn ein ledig time i vår trivelege salong i Halkjelsgata 12. Har du brug for en frisør i Nykøbing?


SANS Grønn Frisør , Vågå, Norway. Kig forbi vores frisørsalon i centrum af Nykøbing. Stas Hår og Bryn - Din frisør i Trondheim.


Vi har mer enn års erfaring innen hår og bryn, det har resultert i høy kompetanse innen en frisør og styling. City Frisør Velkommen til en hyggelig salong med god atmosfære.

Hvordan ta vare på håret i sommer: 1. Klipp håret før ferien Det kan være smart å stusse håret litt før ferien. Da er det bedre rustet til å tåle sommerens påkjenninger, og du slipper kanskje å klippe håret til høsten. Vi er for tiden frisører og lærling på salongen vår. Vi er en salong som er opptatt av miljøet og bruker derfor mest mulig miljøvennlige og naturlige produkter i vår salong. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Palè Frisører AS Velkommen til Palè Frisører. Vi utfører alle typer hårklipp, i tillegg til farging, vipper og bryn. En frisør må være nøyaktig i arbeidet sitt. Du må være serviceinnstilt og ha gode kommunikasjonsevner. Videre må du ha god sans for stil, form og farge.


På grunn av mye kjemikalier i jobben bør du ikke ha følsom hud eller slite med allergier. Her får ein kjempegod service med smilande og dyktige ansatte! Vi gjør så godt vi kan for å redusere bruk av kjemikalier, hormonforstyrrende, allergi- og kreftfremkallende stoffer.


HFrisør Nordre gate tilbyr et bredt utvalg i frisørtjenester for dame, herre og barn. Salongen har også spesialisert seg på oppsetting av langt hår og brudefrisering. Personlige egenskaper - Frisør.


Frisørfaget passer for deg som er kreativ og sosial.

Du må like å omgås mennesker og ikke minst kunne kommunisere. Du bør også ha sans for geometri og kjemi for å få til et godt sluttresultat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg