mandag 20. februar 2017

Konfirmasjonsdikt humor

Jeg er våt, jeg er kal jeg er ganske lei, hva har jeg egentlig gjort, hvorfor kom snøen igjen min vei, og det så innmari fort. Har du lyst til å visdomsord til konfirmanten – et konfirmasjonsdikt som kan gi konfirmanten noe av verdi videre i livet? Da er du kommet til riktig nettsted. Enten du kjenner konfirmanten godt eller dårlig, vil et slikt konfirmasjonsdikt , som er skrevet av Sidsel Nesse, være noe som vil bli husket. Er du for eksempel fadder, følger det oftest med en forpliktelse til å holde tale.


Problemet mange sliter me er at de ikke alltid kjenner konfirmanten så godt, og da kan en generell tale som fokuserer på gode ord være midt i blinken. Leter du ettter et fint konfirmasjonsdikt som du kan skrive på kortet til konfirmanten? På denne siden har vi samlet mange fine dikt som kan passe på konfirmasjonskortet. Jeg sa sakkalo i stedet for.


Nedenfor har jeg samlet noen fine Dikt og Gode Ord som kan brukes til Konfirmanten. Konfirmasjonsdikt , konfirmasjonskort, konfirmasjonsbilder, konfirmasjonsfest, konfirmasjonstips. Din ungdom er gitt deg til odel og eie. Du skal ikke høkre den bort - Men være den tro, så den aker du pløyer kan gro når din gjerning er gjort. Ein i familien skal konfirmere seg i år og eg tenkte å skrive eit fint sitat, ordtak, visdomsord eller lignende i kortet, men eg kommer ikkje på noe som kan passe.


Noen som har noen gode forslag på lager? Eg traff ho på et gammalt, nedlagt fergeleie, og me hadde raskt tre-fire dryge samleie. Eg knulla ho helt til rognpåso var tom, og til slutt gjorde det ondt når eg kom. Sitater til bruk ved konfirmasjon.


Nyttig for deg som skal holde tale eller skrive en fin hilsen til konfirmanten. En tale til en konfirmant bør alltid inneholde en del om hormoner, mener jeg. Du har dessverre vært vitne til en del … la oss kalle det utbrudd … og siden du forhåpentligvis har fortrengt de fleste, vil jeg minne deg på ett som satte ting i perspektiv for meg. Morsomme sitater, ironiske vitser og dumme forsnakkelser om det aller meste.


Smil til verden, og du får en støvel i trynet. Smil igjen, og du har et nytt par! Trenger du et morsomt visdomsord til foredraget eller talen (eller bare en god latter) - da bør du lese denne artikkelen! En super tale til konfirmanten.


Utdrag fra talen: Mye har forandret seg siden den første konfirmasjonen i Norge ble holdt, men markeringen betyr fortsatt det samme. Denne inneholder både alvor og humor. Det var ikke mye tvil om hvem du lignet.


Fra første stund var du som snytt ut av nesen på faren din. Hva kan man skrive på konfirmasjonskort? På et konfirmasjonskort kan man skrive mye forskjellig - alt fra et kort Gratulerer med dagen og framtiden, til et lite dikt eller et sitat fra en klok munn. Vi fører et bredt utvalg av sanger og taler til konfirmasjon, bryllup, dåp, julebor firmafester etc. Tale til konfirmanten Jeg merker at jeg er veldig svevende nå.


Men det er selvsagt fordi jeg ikke lenger er i stand til å huske et eneste godt poeng til konfirmasjonstalen. Tekster og dikt til spesielle anledninger. Her bør man benytte sjansen til å løfte talen skikkelig til slutt. Humor er bra, men på denne dagen er det og lov med store ord om kjærlighet, lykkeønskninger og råd for livet som kommer.


Lån ord fra andre eller snakk fra hjertet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg