onsdag 15. februar 2017

Antipermanent eller keratin

Gratis frakt, rask levering og dagers returrett. Et stort utvalg av ansiktspleie, hårpleie, parfyme, dufter og mye mer til kvinner og menn. Antipermanent er noe annet enn keratinbehandling, og kan skade håret pga sterke kjemikalier. Den første tiden var håret helt rett uansett hva jeg gjorde og uansett hvor fuktig det var!


Jeg lurer rett og slett på om noen av dere har prøvd ANTIPERMANENT ? Eller noe lignende? Har veldig vanskelig hår, tørt, krøllete og brusete. Hver hårstreng er innsatt med keratin som trenger igjennom din egen hår.


Håret sitter på uten ubehag. Og det føles som din egen hår. Priser Butikklengde leveres i lengder 3 4 og cm. Lengre hår kan spesielle bestillinger. Salong Brasil er en frisørsalong for alle nasjonaliteter og hårtyper.


Vi er spesialister på retting av hår, antipermanent og keratin - spesielt for mørke hårtyper, men behandler også det fine, nordiske håret. Behandlingen er en mildere versjon av den klassiske anti-permanenten som har eksistert i alle år, og baserer seg på fem aminosyrer som bruker hårets eget keratin til å gjøre det glatt. Resultatet varer i opptil tolv uker. Et av fordele med behandlingen er at håret kan vaskes, farges og blekes samme dag, forteller hårekspert Siri Myhre. Ser du etter keratinbehandling i Oslo?


På Styletime kan du sammenligne lokasjon og pris, lese anbefalinger og bestille time. Straight and shine. En mildere behandling for å rette ut håret permanent. Dette er en behandling som går over flere timer. Det skal vaskes med spesiell shampo, rettes, smøres på et middel, skylles, tørkes, rettes, smøre på nytt middel osv.


Oppgitte priser er veiledende. Vår betjening kan mange forskjellige språk. Best på Keratin behandling i Oslo! Permanent og antipermanent Permanent og antipermanent.


Keratin komplekse personlig blåse ut utjevning terapi OZ. I motsetning til antipermanent , gir dette produktet deg glatt hår uten å ødelegge hårstråets indre struktur. Andre keratinbehandlinger basert på kjemikalier kan ødelegge og svekke hårstråene, men ikke hår botox. I stedet styrker den håret fra innsiden og forhindrer ødelagt hår eller håravfall. Studio africa`s frisører har jobbet med løhår og alternativt hår som dreads , fletter , parykker i over år.


Vårt team består av dyktige stylister som kan temme og mestre det mest krevende håre. Killed my bangs, I hated it. Vi er utdannet i Brasil og er derfor spesialister på retting av hår, antipermanent og keratin - spesielt for mørke hårtyper. Vi er også dyktige på å behandle, klippe, style og pleie det fine, nordiske håret. Studioafrica Oslo, Norway En frisørsalong som har spesialisert seg i alt innenfor alternativ hår og hårforlenging.


Vi tilbyr : Hair-extensions, på -sveising på-syd afro fletter, conrows, rasta salg av løshår,parykker Dreadlocks, Dreads extensions, knottyboy , dreadhead produkter,dread beads.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg