onsdag 5. februar 2020

Ukjent anrop vs skjult nummer

I natt, kl halv 1 ringte mobilen min. Det stod ukjent anrop , mens det ringte. Etterpå var det ikke tlfnr eller noe annet tilgjengelig på anropslisten. Når folk ringer med skjult nummer til meg, står det skjult nummer på displayet når det ringer.


Denne gangen stod det Ukjent anrop ! Blokkér ukjente numre. Du mottar fremdeles anrop fra telefonnumre som ikke er lagret i kontaktene dine. Opphev blokkering av numre. Bretteville: Ukjent nummer betyr bare at den som ringer deg har skjult eller hemmelig nummer.


Sier ingenting om hvor de ringer fra. Har hørt at hvis det står ukjent nummer så er det mest sannsynlig fra utlandet. Alle hater å få anrop med skjult nummer , og i disse dager når alle ønsker å vite hvem som ringer, så ønsker de valget om de skal ta telefonen eller ikke, sier TelTech-sjef Meir Choen til Wired.


Mange nordmenn opplever å få telefon fra ukjente utenlandske numre. Gjør sjokkavsløring på neglesalonger med skjult kamera. Jeg ser at denne er løst, men jeg vil legge til at viss du får mye telefoner som er reklame, får du mye mindre anrop , som ofte er fra skjult nummer , viss du registrerer deg på Brønnøysundregistreret. Her taster du inn personnummeret ditt og reserverer deg mot telefonreklame.


Nytter ikke å finne ut hvilket nummer dette er. Prøvde tidligere å kontakte NetCom for å be de om å opplyse om hvem som hadde ringt med skjult ID. Blir oppringt av ukjent - freak. Tilgang fra en enhet regnes daglig bare én gang.


I tillegg prøver vi å forhindre at dette nummeret blir kunstig økt gjennom roboter (søkemotorer). La andre få vite hvem som ringer med gratis anroper-ID i Skype. Ikke vær et ukjent nummer. Slik fungerer det: Logg på Skype. Velg fanen Anroper-ID og skriv inn mobilnummeret ditt.


Den vises når du ringer noen fra Skype. Vi sender deg en tekstmelding for å konfigurere og bekrefte anroper-ID-en din. Dette blir telefonnummervisningen din. Har du et tapt anrop fra et ukjent utenlandsk nummer eller en tekstmelding fra et ukjent utenlandsk nummer som ber deg om å ringe dem snarest? Da bør du tenke deg godt om før du ringer tilbake.


Snakket med ukjent nummer. Redd for at jeg kan ha blitt lurt. Blir kontaktet av mange ukjente på Instagram.


Har du blitt oppringt av et ukjent nummer , kan du raskt finne ut om det er en selger som skjuler seg bak nummeret. De ba meg om å notere ned dato og klokkeslett og komme tilbake etter uke. På mobil sida så er dette desverre ikke teknisk mulig pr idag.


Har lastet ned en artig sak til mobiltelefonen min. Det er en telefonsvarer hvor du f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg