mandag 3. februar 2020

Reise februar 2018

Se våre gode vinter tilbud og bestill billett her! Vi gir deg våre beste tips for reiseeventyr i vinter. Verden er full av spennende skatter - hva vil du oppleve? Vi tilbyr god kunnskap, personlig service og skreddersyr reisen etter deres ønsker.


Paradisreiser har spesialisert seg på reiser til unike destinasjoner over hele verden!

Maldivene er best å reise til i perioden desember til februar. Det er få regndager og gjennomsnittstemperaturen ligger på grader. I havet kan du bade i deilige varmegrader og på nettene synker lufttemperaturen bare noen få grader ned til grader. Det kreves altså ikke mye klær når du skal reise til Maldivene.


I februar regner det likevel en del, og det er veldig sjelden strandvær. Februar føles alltid som den lengste måneden i året, selv om det er den korteste. Våren er gjerne like rundt hjørnet, men den lar ofte vente på seg.


Mont Blanc eller Monte Bianco Fjellet ligger der på grensen til Frankrike, Italia og nesten Sveits, så det er ikke helt lett å finne ut hva som er riktig navn.

Betingelser og vilkår. Hotellprisene er per person per oppgitte oppholdslenge, basert på det billigste tilgjengelige rommet, inkludert alle skatter og servicegebyrer, men ikke inkludert gebyrer som skal betales på eller til hotellet. Kanariøyene er en populær øygruppe som tilhører Spania.


Reis hit året rundt. Hvordan ser din perfekte vinterferie ut? Foretrekker du solvarme strender og salte ba eller vil du heller dra på en vinterreise til en storby? Uansett hvor du vil reise i vinter, så er du på rett sted. Puerto Rico – året rundt.


Du kan velge vår komfortable charter, eller bestille en reise med valgfri reiselengde på de datoene som passer deg. Urlaub im Februar in Neuseeland Neuseelan eine herrlich grüne Insel, lädt ebenfalls zur Entdeckungstouren im Februar ein. Bestill en treningsreise i dag!


Sie n ein Ziel, um im Monat Februar in die Ferien zu fahren egal wo auf der Welt? wieder auf dieser Seite die idealen Ziele wohin reisen im Februar in Aufenthalt in die Sonne ab die normalen Saisons. Som eneste reisebyrå har vi en reiseleder som bor og har bodd på Cuba i mange år. Kristin kjenner historien, kulturen og landet og elsker å dele alt dette med nye deltakere.


Hit reiser du i januar.

Fra å samle D-vitaminer fra skinnende solstråler til vinterdrømmer i Nord-Norge. Gran Canaria, Fuerteventura og Tenerife. Vi har snakket med to reiseeksperter om deres beste tips for reisemål i januar. Utvalget fornyes hele tiden med nye spahotell, badelan strandklubber og tapasrestauranter.


Avkobling, opplevelser og golf. Du velger selv hva slags ferie du vil ha når du velger reisemål og hotell. På samme måte som med Cuba er det derfor noe helt spesielt å reise dit NÅ mens utviklingen fortsatt er i gang, men langt i fra ferdig – og mye av det gamle er ivaretatt.


Albania er en overraskende perle, som med rekordfart har rukket å komme på alle reiseksperters lepper og lister over må oppleves.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg