mandag 24. februar 2020

Stoff metervare

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Se de fine inspirasjonssidene våre.

Mange typer stoff til al slags bruk. Nettbutikk og fysisk butikk med stort utvalg av jersey, designstoff og merinoull - knappepresser og symaskiner. Vi tilbyr også kurs og sømtjenester! Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter og gode tilbud! Sømsenteret jobber for at du skal få de beste stoffene til den beste prisen i markedet, vi vil også ha en del rimelige stoffer i utvalget vårt.


ABBY'S TEKSTILER NABHAN - Org. Gardinstoff i metervare.

Hos JYSK finner du et stort utvalg gardinstoff i metervare til lave priser. Velg mellom gardinstoff med barnemotiv, ensfarget gardinstoff, mønstret gardinstoff, eller velurgardinstoff. Ullstoff blir solgt som metervare og prisen vises per meter.


Alle ullstoffene har en vaskeanvisning, slik at du ikke ødelegger de ferdige prosjektene dine i vask. Blir det noen rester igjen av stoffet , kan du alltid bruke det til patchwork. Vi leverer ull som metervare i løpet av uken og tilbyr gratis frakt ved kjøp over 799. Metervare glidelås.


Sømbeskrivelsen er på. Hele nettoomsetning av dette stoffet (salgspris minus moms) går til Wires - Australias uavhengige Wildlife organisajon som har opprettet en Emergency Fund for dyr som er skadet av brannene. Finn metervare og andre stoffer i mange vakre farger og mønstre. STOFF I ALLE NYANSER. Jersey- stoff og metervarer med flott design.


Hos oss får du kjøpt stoffer i vår døgnåpne nettbutikk. Vi har tekstiler fra mange skandinaviske designere produsert i Europa. Vi har et bredt utvalg av økologiske og trygge stoffer , symønstre til barn og voksne, samt sytilbehør for å sy klær selv.


Med tøy og tekstiler skaper du enkelt et personlig og koselig hjem.

Velg i metervarer med velkjente mønster og lag ditt eget putetrekk, duker eller gardiner! Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din.


Det vil si at dersom du skal ha én meter bestiller du 1 og hvis du skal ha meter bestiller du 14. Material: type stoff og mengde finner du på bakomslag-bilde. Hos KjekkSøt fører vi en mengde stoffer i ulike kvaliteter.


Vi har mest utvalg i stretchstoffer som bomullsjersey, french terry, ribbjersey, modal og viskose stoffer. De myke stoffene med god stretch er egnet til å sy klær til store og små. Vi jobber hele tiden med å tilby et godt utvalg av stoffer i ulike varianter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg