mandag 17. februar 2020

Sunn lunsj på jobb

Smarte, lette måltider gjennom hele dagen. Besøk vår nettbutikk her! Kjøp ditt favorittprodukt i dag. Praktisk innkjøp på nett. Som bedriftskunde får du levert varene rett på døren til arbeidsplassen.


Søk etter sunn lunsj på jobb på den nye KensaQ.

Finn din drømmejobb i dag. Oppbevar i kjøleskap om du har det på jobben , og nyt kjøleskapsgrøt til lunsj. HEIMELAGA KNEKKEBRØD MED PÅLEGG – oppskrift på mine favoritt havreknekkebrlød finner du HER. Ta med knekkebrød og pålegg i kvar sin boks, så holder dei seg sprø til lunsjen.


Ikkje gløm litt grønt på toppen! Pakk inn i aluminiumsfolie og ha med litt ekstra grønt på. Lun salat er perfekt for deg som som har mikrobølgeovn på jobb. Er en av (mange?) som ikke har tid til å lage matpakke før jeg farer avgårde til jobb.


På grunn av dette merker jeg ofte at jeg har en tendens til å velge mikroovn-mat som lunsj (eks. grøt fra fjordland).

Nettopp fordi en minutters lunsjpause ikke strekker til når man skal lage sunnere måltide. Lunsjen er ofte det måltidet på dagen som byr på flest utfordringer. Vi vil så gjerne spise en sunn lunsj , men glemmer å forberede den kvelden før eller om morgenen, og så går det galt. Plutselig har du det travelt og alle gode intensjoner om en sunn lunsj ryker til fordel for noe raskt på bensinstasjonen eller i kiosken. Studier og forskning viser at det kan være lurt å prioritere en real lunsjpause på jobb.


Dagens samfunn krever stadig mer av arbeidstakere og tidsfrister er en kjent sak på de fleste arbeidsplasser. Det å ta seg tid til en god og ikke minst sunn lunsj har mange fordeler. Sunn OG kreativ matpakke.


Høres det uoppnåelig ut? Her er sunne forslag og mer enn oppskrifter på nistemat enten det er i matpakke eller i matboks, til voksne eller barn, til skolemat eller jobblunsj. Er du lei av den samme lunsjen dag inn og dag ut på jobb ? Det kan fort bli kjedelig og ensformig med dvaske brødskiver i matpakken eller den samme kantinematen hver eneste dag. SUNN LUNSJ PÅ JOBBEN Lunsj.


Enklere med sunn lunsj på jobben. Handler du sunn lunsj på jobben hos Lunsj. Du kan velge mellom en rekke forskjellige løsninger og tilbu levert direkte på jobben.


Spiser lite men grove karbo, er egentlig imot lavkarbo. Men kroppen min responderer bra til det.

Har pcos og har dermed blitt sensetiv for insulin og karbo) Dette håper jeg stab. Men før det er Fredag har vi noken dager framfor oss med jobb eller skulle som krever tillaging av matpakke. Her er våre ferdigløsninger som inneholder både varrmat og kald mat. Vi har varierte retter og svært god kvalitet!


Unn deg og kollegaene dine en god lunsj med kvalitetsmat. Kontakt oss her eller bruk bestillingsskjemaet under for å bestille. Jeg vet mange av dere synes det er vanskelig å tenke raske, sunne og enkle løsninger hva kommer til mat på farten, men av og til trenger man bare å få det servert som i dette tilfellet i et enkelt blogginnlegg. Dette er enkel og sunn mat du kan spise både hjemme, i matpakkene til barna, lunsjboksen på jobb eller som en deilig kveldsmat. Hun poster daglig matoppskrifter på bloggen sin, og mener at det slett ikke er vanskelig å starte dagen på en sunn måte.


Under har Kristine Økern og Line Gåsland satt sammen ni forslag til frokost som holder deg mett helt til lunsj. Salat, scones, sandwich, pai eller omelett. Her finner du fristende og enkle oppskrifter på lunsj - og småretter til både hverdag og helg.


Noe for enhver smak. Sv: Hva spiser dere til lunsj på jobb ? Her har du oppskrift på Raskere lapper , helt utmerkede som underpåleggetmat Det finnes også masse oppskrifter på brø vaffler og rundstykker du kan bruke til å ha under pålegget, det finner du her , i oppskriftsdelen av forumet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg