onsdag 19. februar 2020

Stjernetegn dato

Er du født i Væren? Da er du dynamisk, høy avgjørelseskraft, har stort initiativ og motivasjon og er ærlig og direkte. Men du har også en tendens til sinne, aggresjon, grovhet, utålmodighet, egoisme og raseri. Alle stjernetegn – find dit her.


Men nå ser det ut til at stjernetegnene har forflyttet seg med omtrent en måned over de siste to tusen årene, ifølge den amerikanske astronomen Parke Kunkle fra Minnesota Planetarium Society.

Her ser vi på stjernetegn som IKKE passer sammen. Horoskop kan avsløre om dere er en god match. Finn ut om dere er en dårlig match ifølge stjernene! Det betyr at prosent av oss er født i et annet stjernetegn enn det vi har trodd.


Det er dårlig nytt for alle som har tatovert stjernetegnet sitt. Sjekk ditt egentlige stjernetegn nederst i saken. Det er ikke et sunt forhol hvis partneren din ikke gidder å svare på meldingene dine.

Og det er ikke kjærlighet når planer hele tiden blir avlyst. Dette er altså året du skal lete etter stjernetegn som vil investere like mye som deg i forholdet. Et nytt stjernetegn endrer alt.


Læren om stjernetegn , astrologi og horoskoper er mere populært end nogensinde, hvilket i virkeligheden ikke er så underligt. For som du sikkert allerede ve så byder tydning af stjernerne, planeternes placering og astrologien i almindelighed på næsten uendelige muligheder for tydning – og dermed for muligheden for at opnå en dybere forståelse af os selv og vores medmennesker. Hver stjernetegn er forbundet med ét af de fire klassiske elementer, van il jord og luft. Ild og luft er positive eller ekstroverte tegn hvorimod vand og jord er negative introverte feminine tegn. Det var især igennem middelalderen, at riddere blev valgt ud fra deres stjernetegn , og hvilket element der påsatte dem.


Spør en forsker: Finnes det et 13. Noen mener at datoene er helt feil, og at et 13. Nogle påstår endda, at datoerne er helt forkerte, og at et 13. Læs her, hvordan det hele hænger sammen. Hvis du er født på en af de datoer hvor ét stjernetegn skifter til ét andet, dagen før eller dagen efter skæringsdatoen, kan det være svært selv at finde frem til det rigtige stjernetegn og nogle mener, at man så er født mellem to stjernetegn.


Hvilket stjernetegn er du? Startpunktet for denne inddeling plejer at udgå fra Solens position ved forårsjævndøgn. Hvis en tyr har bestemt seg for noe er det nesten umulig å få denne personen til å forandre mening.

Send meg e-post hvis det kommer oppfølgende kommentarer. Varsle meg om nye innlegg via E-post. Du kan her finde dit personlige stjernetegn. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, når du læser den korte beskrivelse af tegnene – og du vil sikkert læse om dit eget stjernetegn først – at det er tegnets grundnatur, der beskrives. Det betyder ikke at du nødvendigvis er, eller skal være sådan.


Steinbukken (på latin Capricornus) er et stjernetegn og et stjernebilde. Mennesker født mellom 20. Personer som er født mellom 21. Tyren er en ildskapning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg