mandag 10. februar 2020

Ukemeny lindastuhaug

Ukemeny lindastuhaug

Her finner du forslag til ferdige ukemenyer som smaker fantastisk. This site uses cookies to give you the best experience. If you continue to use our service you agree with the use of such Cookies. Takk for enda en inspirerende ukemeny ! Det er bare noen mnd siden jeg fant bloggen din men jeg er heeelt solgt! Har ikke hatt hva skal jeg lage til middag-struggel på lenge, bare å klikke inne på bloggen din så har jeg middagplaner til flere dager fremover #128512; Nå er det å skaffe boka di!


Då er det søndag igjen og på tide å dele ny vekemeny! Nå har vi satt opp en ukemeny med sunne middagstips for deg. Når ukens middager er planlagtnbsp;sparer du ikke bare tid og penger, men trolig kalorier også. Ukemeny : Sju enkle pizza-varianter En ukemeny med bare pizza er et studentkosthold verdig.


Disse er i tillegg høvelig sunne og tar under en halvtime å lage. Middag på under minutter I denne ukesmenyen fra Studentkokeboka finner du retter som alle kan lages på under minutter. Diggggg med middagsinspirasjon! Jeg går hjemme i permisjon og min jobb (funnet på selv i mammaboblen #128514;) er å handle kun én gang fra mandag til fredag! Myyyye penger å spare, tidsbesparende òg det er enklere å velge sunt!


Ukemeny lindastuhaug

Min favorittinspirator ifht middagsretter er lindastuhaug. Det er vell ikkje berre eg som blir veldig forvirra av denne klokkestillinga? Kroppen er jo innstilt på den gamle tida, men fint å få en ekstra time idag.


Den får berre utnyttast #128578; Vi nærmer oss veke 4 det er halloween-veke (som betyr gresskar i mange heimer)…. Travle hverdager er det mange av, og middagen må være rask å lage. Her gir vi deg våre tips og oppskrifter på sunne og raske middager.


Ukemeny lindastuhaug

I dag kan jeg friste med en vegetarisk, mettende og smakfull linsesuppe. Oppi suppen har jeg blant annet gulrøtter, tomater, kokosmelk, ingefær og chili – som setter en ekstra god smak på det hele. Syltet rødløk er deilig tilbehør til for eksempel pulled pork og hamburgere.


Her har jeg laget en variant med smak av ingefær og chili. Vitamin C bidrar til å opprettholde immunsystemets normale funksjon under og etter intens fysisk trening. Lettvinte og gode fiskemiddager vet jeg er skikkelig populært her på bloggen!


Og denne fiskeformen passer veldig godt inn i den kategorien. Det er ikke veldig mange minuttene du bruker på å gjøre klar ingrediensene til verken formen eller potetstappen som jeg serverer til. Hei Trine, mange fristende bilder og oppskrifter du serverer her. Tenkte jeg skulle gi deg et tips angående reinskav. Det du får i butikken er godt, men er ikke ekte reinskav (misforstå meg rett, det er bra det du får i butikken, men det er ikke det jeg har vokst opp med).


Her er ukemenyen for de kommende dagene, hvor det skal være noe for enhver smak. Vi starter med en deilig laksecurry, og deretter står blant annet vegetarisk pad thai, chilikylling og blomkålsuppe for tur. Hei Trine Pesto er en favoritt her hos oss også,men jeg har lært å røre noe av det kokende vannet fra pastaekokingen inn i pestoen slik at den kremer seg før den blandes med pastaen.


Dette medfører også at det kan bruke noe mindre olje i utgangspunktet og får dermed også en lettere utgave.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg