onsdag 19. februar 2020

Pepsi max abstinenser

Grensehandel direkte til døren - Kjøp online her. Trodde ikke det var så mye abstinenser med Pepsi Max. Det er jo ikke sukker, og det er relativt lite koffein (sett ift. kaffe). Men det er vanskelig å slutte med noen man syns er godt, og da kan det vel oppleves som det er (somatiske) abstinenser.


En rekke ganger har jeg prøvd å slutte, men etter 1-dager blir jeg skikkelig syk med hodepine, kvalme og dårlig allmenntilstand. Dette er så ille at jeg ikke greier å dra på jobb og blir liggende hjemme i senga. Ingredienser, nærings- og størrelsesinformasjon for Pepsi MAX -produkter. Ungdom skal ha i seg max mg koffein pr. I Pepsi max blir det da under liter Pepsi max om dagen (forutsatt at man ikke drikker kaffe, te, energidrikk eller annet med koffein i).


SIDE2): Les samtalen mellom lege og pasient. Denne artikkelen er levert av Helsenett. Jeg skal kutte ut Pepsi Max , men jeg tror kanskje jeg skal trappe ned istedet for å kutte brått! Når man har vært vant til å minst drikke liter om dagen, så er det ikke så rart at kroppen reagerer! Jeg hadde Pepsi Max hodepine i en uke jeg.


Jeg drakk opp i mot liter hver dag! Nå er det over mnd siden jeg har smakt pepsi max og jeg har overhodet ikke lyst på det heller. Jeg har omtrent venner som er avhengig av Pepsi Max. Skummelt synes jeg.


Pepsi (også kalt Pepsi -Cola) er en amerikansk kullsyreholdig brus produsert av PepsiCo. Den er hovedkonkurrenten til Coca-Cola. Dette skjer i kroppen din når du drikker Pepsi Max. Tror du på alle mytene om aspartam og kunstige søtstoffer?


PepsiCo tidligere i år å fjerne aspartam fra Pepsi. JEG VAR AVHENGIG: Linn Imingen kjente på angst og en panisk følelse om hun ikke hadde Pepsi Max i nærheten. Etter å ha tyllet i seg litervis av brusen hver eneste dag i år, har hun nå. Hvis du er én av de som bare MÅ ha en iskald Pepsi Max , gjerne flere hver dag, er du altså ikke alene.


Med inspiarsjon fra underholdningssiden TheOdessey har vi her samlet tegn på at du er litt avhengig av å få den deilige følelsen av iskald Pepsi Max med masser av kullsyre for å slukke tørsten. BILLIG PEPSI MAX PÅ NETT. Man kan spare mye på å handle brett med Pepsi Max på nett.


Det finnes en rekke Pepxi Max tilbud fra ulike nettbutikker, men vi har funnet frem til de mest populære nettbutikkene som man kan bestille brett med denne favorittbrusen. The of Pepsi Max Norway - discover the latest news and products from Pepsi. Vi svarer på spørsmålene dine, og tar i mot kommentarer og forslag.


Kjenner litt abstinenser på kveldene da det er da jeg har drukket mest Pepsi Max. Har også sovet mye bedre og den siste uken. Og helst ikke bare kom med påstander uten kilder å henvise til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg