fredag 21. februar 2020

Timeekspressen

Gratis avbestilling! Vi bruker informasjonskapsler for å optimalisere din brukeropplevelse på nettbuss. TETIMEkspressen til NXNettbuss express. Linjekartet viser kun noen holdeplasser. For fullstendig rutetilbu se rutetabellen til høyre eller bruk rutesøket på forsiden.


Timeekspressen - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.

Søkeresultatene fortsetter under annonsen. Ditt søk på timeekspressen østlandet ga virksomheter og du har nådd slutten av listen. Mange tenker på Trysil som en en vinterdestinasjon med høy puls og sportslige aktiviteter i skisesongen fra desember til april. Det mange ikke er klar over, er at Trysil er den optimale feriedestinasjonen med aktiviteter for hele familien – også om sommeren. NXkjører mellom Gjøvik og Oslo via Oslo Lufthavn Gardermoen.


Så kan du slappe av og bruke tida på andre ting enn å køyre. Ekspressbuss mellom Trysil - Elverum - Oslo lufthavn - Oslo bussterminal. Vi kjører hver dag hele året, og har faste lave priser på nett.

Lurer du på våre rutetider? Se våre rutetider for å få oversikt. Hva er avgangsskilt? Avgangsskiltet viser avgangene fra den holdeplassen du velger med justering for forsinkelser. Opplysninger om bussruter fåes også ved å ringe 1eller timekspressen.


Linje 1Telemarkekspressen kjører strekningen Seljord - Bø - Ulefoss - Skien - Porsgrunn - Larvik - Sandefjord -Torp - Tønsberg. Vi har også hyppige avganger til Torp Lufthavn, hvor vi har gode forbindelser med flyrutene til inn- og utland. Hold Ctrl-tasten nede.


Buss og Tog rute : - (). Ruten driftes av - (). Her finner du rutetider for tog og buss som har stopp ved OSL Gardermoen. Oslo - Kristiansand og Oslo - Stavanger. Europa, og eneste i Norge, basert på nettbestilling og nettbetaling.


Trondheim - Brekstad - Kristiansund Dersom avgangen er full, vil passasjerer som skal til Brekstad bli henvist til avgang kl. Dette av hensyn til reisende som skal til Kristiansund. Trafikkerer ruten Trondheim-Brekstad-Kristiansund. For denne ruten er AtB oppdragsgiver.


Timekspressen Linje Volda - Ålesund - Kristiansund.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Da bussen kom til Sjøholt, følte hun at det gikk altfor fort, og tok fram GPS-måler på mobilen. Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan tilby deg en best mulig brukeropplevelse.


Informasjonskapslene lagres lokalt på din enhet og lagrer informasjon om ditt besøk som gjør oss i stand til å forbedre flyten av informasjon, huske dine valg og optimalisere innholdet vårt. Vestfold fylke og Telemark fylke slått sammen til Vestfold og Telemark fylke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg