tirsdag 25. februar 2020

Stoff til sofa

Moderne designprodukter med høy kvalitet. Finn ditt nærmeste varehus. Du får det bedre når du har det fint hjemme. Vi har varehus over hele Norge. Kjøp sofa online hos Trademax.


Alltid lave priser og et stort utvalg!

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Martindale er en enhet som brukes til å måle slitestyrken til møbelstoff.


STOFF I ALLE NYANSER. Uansett hva, kan du hos oss designe en 3-seters sofa som vil leve opp til dine forventninger og ta seg bra ut som det sentrale møbelet. I vårt utvalg vil du finne alt fra retro-inspirerte til minimalistiske og moderne sofaer , som alle har høy komfort og et flott design.


Ser alt for mange interiørprogrammer på TV , og får selvsagt lyst til å bytte ut alt vi har av møbler!

Så nå skal jeg kanskje tørre å gjøre det. Hvor får jeg tak i godt og tykt s. For noen år siden kjøpte vi oss en brukt 3-seter sovesofa med puff (Karlstad) fra IKEA. Den er fortsatt i god stan men mørkebrun passer ikke så godt inn i de fargene vi har brukt i leiligheten og stoffet er litt slitt. Forny sofaen eller lenestolen din med lekre trekk. På IKEA finner du mange møbeltrekk og løse trekk til sofa og lenestol.


Mange av våre sofaer og lenestoler har avtagbare trekk som kan vaskes i maskin. Møbeltrekk – gir nytt liv til gamle møbler. Møbler i gammel og antikk design har for alvor gjort sitt inntog i norske hjem. Men av og til trenger de gamle møblene en frisk pust som gir møbelet et nytt uttrykk.


Da kan det være lurt å trekke det gamle møbelet med nytt stoff som passer til de moderne trendene. Her finner du tekstiler for alle stiler og rom. En sofa fra Fagmøbler er et møbel av god kvalitet! Skreddersy stoff, farge og størrelse på sofaen som passer perfekt til din stue!


Nettbutikk og fysisk butikk med stort utvalg av jersey, designstoff og merinoull - knappepresser og symaskiner. Vi tilbyr også kurs og sømtjenester! Heldigvis er det enkelt og billig å sørge for at sofaen forblir en trendy del av stueinnredningen i flere år fremover.


Alt du trenger å gjøre er å bytte ut pynteputer og pledd til sesongens farger.

I utvalget vårt finner du behagelige 2- og 3-seters sofaer , praktiske hjørnesofaer og L-formede sofagrupper med sjeselong. De kan også brukes til sengetøy. Det er også stilig med en tøff jakke til en liten gutt. Alle stoffene har en beskrivelse når det kommer til vaskeanvisning.


Vi selger stoffene som metervare og alle prisene vises per meter. En 2-seter sofa er et perfekt valg for det litt mindre rommet, mens en seter sofa i stedet gjør seg bra der det finnes mer plass. I en god sofa skal du kunne synke ned i med en god bok eller fungere som et samlingspunkt for familie og venner. Enten du ønsker deg en stor hjørnesofa som rommer hele familien, eller om du ønsker deg en stilig skinnsofa, finner du et bredt utvalg sofaer hos Møbelringen!


Trekk til Ektorp 3-seters sofa. Bestill gratis stoffprøve, så du hjemme kan finne dét riktige stoffet til din IKEA sofa. Velg mellom vårt brede utvalg av stoffer som vil forvandle hjemmet ditt.


Få en helt ny sofa eller lenestol ved å trekke om ditt gamle IKEA møbel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg