torsdag 20. februar 2020

Tvillingvogn trille

Populær kvalitetsvogn. Få gavekort på 5kr - kjøp nå! Kjøp tvillingvogn hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn.


Se de beste barnevognene fra produsenter som Stokke, Emmaljunga, Britax og Baby Jogger. Se barnevognene som er best i test!

TVILLINGVOGN OG SØSKENVOGN. Barnas Hus tilbyr et stort utvalg av tvillingvogner og søskenvogner fra Bugaboo, Emmaljunga, Joolz, Babyjogger og TFK. Tvillinger eller søsken i ulik alder - vi har vognen som passer for deres barn! Finnes det noe spesielt man skal ha i bakhodet når man kjøper en ny vogn?


Du vet sikkert det meste fra tidligere barn om dere ser etter en tvillingvogn , som kvalitet, pris og funksjonalitet. De fleste attributtene gjelder også såkalte tvillingvogner, og om du leter etter riktig god og rimelige slik, trenger du ikke lete lenge til. Når det gjelder søskenvogner, finnes det et vell av funksjonelle og dessuten stilige modeller på markedet.


Vil dere ha en hendig og funksjonell hverdagsvogn å trille de to små i, eller en nett og enkel søskentrille til reisen?

Det beskytter dine barn mot bier og andre insekter, når de sover ute. La alltid nettet sitte på vognen, også når barnet ditt ikke ligger der. Det er uunnværlig året rundt! Vognen er vendt bort fra pedagogen slik at barnet ser forover.


Tvillingvogn med kraftig og vannavvisende stoff i 1 polyester. Ryggen kan felles ned til full liggestilling. Svart lakkert chassi. En enkel vogn produsert i PVC fri skai som er lett å rengjøre.


Kan trilles gjennom standard døråpninger. Leveres med kalesje. En stelleveske er åpenbart ikke helt avgjørende for at man som ny forelder skal kunne ta vare på barnet på best mulig måte, men for noen kan en velorganisert stelleveske føles som en livredder. En trille er så mangt.


De finnes triller i alle typer størrelser. Fra Crescent Compact som er en solid og robust trille med god liggestilling , til BabyZen YoYo som blir så liten at man knapt kan se den. Velg en trille etter ditt behov. Er det en du kun skal bruke på reise , er kanskje ikke hjul og plass det du skal tenke på.


Den er som en drøm å trille og barnet ligger utrolig godt i vognen.

Derfor har vi samlet de beste, sikreste og mest kvalitative vognene hos oss, slik at du enkelt kan finne den modellen som passer for deg og din livsstil best. Jeg er svært godt fornøyd. Lascal Buggy Board Saddle.


Smart sete som kan festes på Buggy Board Maxi, gjør at små`n kan sette seg ned og hvile litt når det er behod for det. Regntrekk til Tvilling triller Et smart og trendy kvalitetsregntrekk til barnevognen. Dette regntrekket passer både til tvilling kombivogn og tvilling trillere. Regntrekket har en glidelås på siden og bak er den utstyrt med en klapp med borrelåslukking.


På regntrekket er det også påmontert praktiske reflekser, så man blir sett i mørket. Troller Swing Jogger er en 3-hjulstrille med god fjering og styring på framhjulet. Framhjulet er låsbart.


God regulering på rygg. Håndbrems som går på bakhjul of regulering av skyvehåntak. Ikke bare er vogna pen å se på, den er faktisk så smal at den kommer igjennom alle standardører.


Carena uten at det trenger å koste en formue. Best-i-test har testet flere ulike stellevesker i ulike prisklasser og med varierte funksjoner. Hos oss finnes Carena gå-stol for 6-måneder, søskenvogner, reisesenger for reisende familier og sulkys i herlige farger. I vårt sortiment finnes en rekke forskjellige funksjonelle produkter for nyfødte babyer og barn opp til kg. Emmaljunga barnevogner Er laget for moderne foreldre med høyeste krav.


Ergobaby Metro er en ultrakompakt og ergonomisk barnevogn som passer like bra på reisen som i hverdagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg