onsdag 19. februar 2020

Reiseforsikring knust ipad

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Trygghet når det gjelder! Rask levering og maks rabatt!


Dessverre er egenandelen som regel høyere enn det det koster å reparere en knust skjerm – så da er det ikke så mye å hente på å bruke forsikringen. Han har if reiseforsikring. Er det noen som vet om dette dekkes?


Har mobilen din blitt stjålet eller er skjermen knust ? Mobilen lever en risikofylt tilværelse. Men siden få mobiler er særlig robuste, er den utsatt for uhell. Dekker reiseforsikring knust mobil?


Nei, reiseforsikringen dekker dessverre ikke knust mobil eller andre gjenstander som blir knust eller ødelagt på grunn av uhell. Hvis du ønsker å forsikre deg mot uhell må du ha innboforsikring topp eller verdisakforsikring. Forsikringen dekker reparasjon av den knuste skjermen eller eventuelt erstatningstelefon. Vi bytter din skjerm på under minutter ved Drop-off. LOfavør Kollektiv hjemforsikring er den eneste innboforsikring i Norge uten øvre forsikringssum.


Med denne reiseforsikringen kan du nyte ferien med ro til sinns. Super helårs reiseforsikring dekker nå skader som skyldes uhell, som knust mobilskjerm. Alle som skal ut å reise trenger en god reiseforsikring. Les om våre gode vilkår her!


Skade og tap av mobil kan være dekket av både reise- og innboforsikring. Ved knust skjerm eller annen skade på mobilen bør du melde skaden på innboforsikringen, da denne dekker flere typer skader på mobil. Reiseforsikringen er best å benytte ved tyveri. Da gikk det helt knirkefritt, og pengene var inne på konto i løpet av et par dager.


Jeg har valgt å bruke innboforsikringen min. Den gangen jeg forsøkte å bruke reiseforikringen, riktig nok etter at den ble borte på ferie, var det så mye om og men at jeg droppet å gå videre med det. Innbo Pluss inkluderer dekning for knust skjerm på alle familiens mobiltelefoner.


I tillegg kan du velge å kjøpe mobilforsikring, som dekker alle skader og gir deg tilsvarende telefon i løpet av kort ti ofte innen dager. Dersom du har reiseforsikring hos oss og er på reise, er du dekket av reiseforsikringen. Er du usikker på hvilken forsikring du har, finner du dette på Mine sider eller ved å kontakte oss. På Mine sider finner du også fullstendige vilkår for forsikringen din.


Velg mellom Plussforsikring, vår eller beste forsikring, eller Skjermforsikring. Med mobilforsikringen i orden, har du én bekymring mindre. Med en reiseforsikring fra Europeiske - som er en del av If har du et unikt hjelpeapparat overalt i verden.


Her kan du snakke med erfarne sykepleiere som gir deg medisinske råd før, under og etter reisen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg