mandag 24. februar 2020

Timeliste 2019

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Oppdragsgjevar sørger for opplæring, oppfølgjing og intern-kontroll på den enkelte arbeidsstaden.


Arbeidstakar har plikt til å kontrollera utbetalt løn. Feil skal straks meldast til arbeidsgjevar.

Utfylt og underskrevet timeliste skal sendast i lag med projsketrekneskap ved sluttutbetaling av tilskot. Last heller ned vår gratis timeliste -mal i Excel-format. Uavhengig av om din bedrift bruker papir eller mobil, så er det viktig med faste rutiner for registrering og behandling av arbeidstimer. Her kommer viktigheten med en timeliste -mal til overflaten.


I påske uken, uke 1 er det i versjon skrevet feil tall, i Antall dager med normal arbeidstid (den turkise celle J17). Cellen viser men beregnes ut i fra 6. Noe som altså er feil.

Rett tall skal være 6. To hele dager (07:30) og en 0. For å gjøre det enklest mulig for deg har vi samlet informasjon som kan være nyttig. Her finner du blant annet personalhåndbok, lønnskalender, lenke til timeregistrering, informasjon vedrørende sykdom. Kvalifiseringsprogrammet. En mobilvennlig løsning som gjør timeføring lettere for deg og de ansatte.


Fleksibelt og skalerbart. Få en løsning tilpasset dine behov. Kom i gang med Tripletex. Salg- og kundeoppfølging. Fullintegrert i Tripletex. Lønn utbetales den 12. Timeliste leveres innen den 20.


Dersom kontoret er stengt kan man benytte postkassen på utsiden. Hvis det er spørsmål vedr.

For sent innleverte timelister medfører at lønnen blir utbetalt ved neste lønning. Normalarbeidstiden er den samme hele året - timer per dag (3timers uke). Spisepausen regnes ikke med i arbeidstiden. Det skal utarbeides individuelle arbeidsplaner. Arbeidstilsynet arbeider for et seriøst, trygt og inkluderende arbeidsliv.


For bare 1kroner kan du nå sikre deg den nye og flotte Geilo IL genseren. Genseren er et resultat av vår. Nå kan du levere timeliste elektronisk via en app! Sjekk ut for både android og apple produkter.


Søk etter webtemp og symbolet som vist under skal kommer frem. Oppdragsgiver sørger for opplæring, oppfølging og intern- kontroll på det enkelte arbeidssted. Landbruk Nordvest er et samvirkeforetak med ca.


Driften av laget baserer seg på medlemskontingent, inntekter av rådgiving, utleie av arbeidskraft og salg av tjenester og oppdrag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg