fredag 14. februar 2020

Reiseseng større barn

Kjøp reiseseng hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. En reiseseng er en soveplass for barn som er lett å transportere og ha med seg på reise. I valget mellom sprinkelseng eller reiseseng til bruk i det daglige er det vanligste å velge sprinkelseng.


Tradisjonelle sprinkelsenger i tre er ofte mer stabile og har et design som passer bedre med resten av soveromsinteriøret. De andre sengene har som regel en maks vekt på kg, noe som er kjipt om større barn skal ligge i den, for da er det en risiko for at den er ødelagt etter besøket, men denne har ingen øvre vektgrense.

Min åring ligger godt i den. Moweo reiseseng er nesten helt lik som Beemoo. Den store forskjellen er at den er enklere å slå sammen og at stoffet sengen er laget av er mye mer behagelig. Denne sengen har åpen netting på alle fire sider, så den er ikke lun. Reiseseng er genialt på reise eller.


Den kunne med fordel ha vært bedre. Det kunne også vært flere borrelåser som holder madrassen på plass. Ellers er sengen stor og luftig med netting på flere av sidene.

Speilet vil gjenspeile rommet og dermed få det til å fremstå større. Den er uvurderlig for familier på farten, og kan medbringes på overnattinger og ferier. Den innovative reisesengen har madrass med dra-på-laken. Når det er dags for lek åpner du sidene med glidelåsen. Trekk ut reisesengen til en romslig lekegrind som blir hele større enn reisesengen.


Les også: Reise med barn – dette bør du tenke på. Pakkeliste for større barn La gjerne barnet få være med på å bestemme hva det skal ha med seg på reisen. Barnet kan gjerne bære de lette og morsomme tingene i en egen ryggsekk, så kan du ha klær og andre nødvendigheter i din. Også større pakkevolum enn Baby Travel, som er tilnærmet lik. Passer best for sterke og lange personer.


KOMFORT: Litt tykkere madrass enn Baby Travel, men fremdeles tynn og stiv. Madrassen er litt for kort i forhold til sengen, så her oppstår det en glipe. Mye netting gir bra med lufting og lys. God størrelse på sengen. For eldre barn trenger du ikke så mye, men du må fremdeles beregne minst ett rent antrekk per dag.


Husk at klærne må være tilpasset klimaet i det landet dere reiser til. Hvis dere har reiseseng til barnet, kan det være lurt å ta den med selv om stedet har babyseng.

En luftmadrass for små barn som passer perfekt til overnattinger, reiser og til barns overgang fra sprinkelseng til litt større seng. Jeg trenger å kjøpe ei reiseseng som kan stå hos mormor, og taes med rundt ved besøk hos slekt og venner. Vi vil gjerne høre fra deg!


VINN ET GAVEKORT PÅ 3. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Praktisk reiseseng til å ta med på reisen. Den blir liten og smidig når den er sammenfelt og en solid og sikker seng når den er slått opp. Sengen har også hjul på de bakre bena noe som gjør at man enkelt kan flytte den rundt i rommet.


Tenker å bestille en reiseseng som vi kan ha stående hos foreldrene mine. Baby er nå litt over mnd og liggebag til vognen vi tidligere har brukt som reiseseng begynner å bli liten (og vi har gått over til sportsdel). Barnas Hus er Norges ledende kjede for babyutstyr og barneklær.


Hos oss finner du alt barnet trenger! Størst på barnevogner, bilstoler, utetøy og ullklær til barn. En enklere måte å reise og oppdage verden på - sammen Bakgrunnen for utvikling av Freeloader bæremeis var ønsket om å forenkle det å gå på tur med barn – også når de blir litt større og har behov for avlastning. Vognen er dermed utmerket som en ekstra barnevogn til et større barn som kan ha behov for en kort hvil i løpet av en varm solrik ferie eller ekstra lange turer.


MB Nano har en justerbar fotstøtte og en både romslig og lett tilgjengelig varekurv. I noen fly kan det forekomme en begrensning på antallet spedbarn. Større barn skal sitte i eget sete under start og landing. Reiser du med en baby (0-år) som ikke sitter på egen plass, kan du ta med enten en barnevogn av normal størrelse, eller en reiseseng eller en autostol.


Dette berører ikke din samlede bagasjemaksimum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg