fredag 28. februar 2020

Smerter i venstre side under ribbeina

Smerter i venstre side under ribbeina

Se våre reiser til Side her. Bestill din drømmeferie på ving. Hei, jeg har den siste måneden opplevd en gradvis økende følelse av ubehag og trykk i området under de nederste ribbeina på venstre side.


I begynnelsen var plagene av en karakter som gjorde at jeg fint kunne fungere i jobb og studier, men de siste to ukene har plagene forverret seg. Det har også vært ømt på siden i ribbeina også, mot ryggen. Noen dager er det bedre, men så kommer det igjen.


Legen var sikker på at det var betennelse i brusken i ribbeina , da det var typiske smerter , da hun trykket der. Fikk kur med Voltaren i dager. Som tidligere nevnt skyldes dette det meste av tiden luft i magen. Men fordi denne delen av kroppen også inneholder bukspyttkjertelen, magesekken, venstre nyre og leveren, er dette noe du rett og slett ikke kan ignorere. Symptomer: Ubehag øverst til høyre av magen, under ribbeina.


Smerter i venstre side under ribbeina

Smerten er plutselig og intens, spesielt etter at du har spist noe som inneholder fett eller fløte. Smertene kommer som et stikk i ribbeina , rett under brystet, og er stort sett på venstre side , men kan også forekomme på høyre side. Det kjennes vanskelig å puste, og jeg får bare til å puste overfladisk.


Smertene kommer i alle slags situasjoner, alt fra når jeg ligger i sengen og prøver å sove, til når jeg er aktiv. Nei, aldri smerter om natta. Han blir uvel når smertene er på det verste.


Ingen oppkast eller kvalme. Det er spesielt etter endt arbeidsdag at smertene er ille. I begynnelsen var det ikke smertefullt, men snarere en slags dunkende tilstedeværelse som jeg da antok kunne være en strekk i muskulaturen. Som nevnt finnes det en rekke mulige årsaker og diagnoser til vondt bak i ribbeina på venstre eller høyre side – symptomene må sees i helhet.


Men blant annet refererte smerter fra nærliggende muskeldysfunksjon eller leddrestriksjoner (i brystryggen, ribbein og skulder) kan gi smerter i ribbeina. Ubehaget eller smertene kan ledsages av oppfylthet, tidlig metthetsfølelse, oppblåsthet, kvalme, brekninger, sure oppstøt og halsbrann. I en stund nå (en mnd?) har jeg hatt vondt bak sånn ca midten av de nederste venstre ribbeina , og akkkurat rett under dem.


Jeg er ei jente på år. Det er ikke intense, akutte eller stikkende smerter , men mer en jevn svak smerte som aldri forsvinner. Det minner litt som å ha hol men på fe. Smerter under ribbeinet på begge siderinnlegg10. Hvorfor har jeg vondt øverst til venstre i magen?


Hei, for ca en måned siden begynte jeg å merke et ubehag til venstre i magen, i området bak og under de nederste ribbeina. Ikke så vondt at jeg har måttet innta noen medikamenter,men irriterende nok. Og får smerter nederst med ribbeina når jeg puster inn og ved bevegelse.


Vondt for å sove om natten også, og tar ibux når det står på. Bruker kroppen mye nå med små barn under år, som må løftes og sånne ting. Ofte kan veldig sterke, sure eller fet mat utløse slike stikkende smerter. Er der nogen der har oplevet at have smerter under ribbenen.


Det kan spesielt ha med galleblæren å gjøre. For ca uger siden begyndte jeg og få smerter under venstre ribben (ind under ribbene) Nu har jeg smerter øverest i maven, under ribbene og i flankerne. Iblant kom det stikkende smerter og jeg blir helt stiv uten mulighet til å bevege meg.


Smerter i venstre side under ribbeina

Vel, jeg dro til legen, og han sa det var muskulært, at jeg forstrakk musklene inni der.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg