torsdag 6. februar 2020

Strekkmerker bryst gravid

Gjør Skincitys hudtest og få produktanbefalinger fra våre hudterapeuter. Vi hos Skincity vil spre vår kunnskap og kjærlighet til hudpleie videre til deg. Stå i mot tegn på hudaldring. Sleep Mask Face Retinol.


Til en ekstra fin pris! Billig, sikker og rask graviditetstest.

Kjøp nå, test deg hjemme. Ikke-hvite og kvinner med tidligere oppståtte strekkmerker på bryst eller lår, eller som har en familieopphopning av strekkmerker , har også økt risiko 5. Overvektige og kroppsbyggere tilhører også risikogruppene for å få strekkmerker. Hormonelle forandringer i kroppen (eksempelvis i forbindelse med graviditet eller pubertet) og enkelte sykdommer kan også svekke hudens elastisitet, og ytterligere øke risikoen.


Vi har lite kunnskap om sikre eller effektive metoder for å hindre at strekkmerker oppstår hos noen gravide. Kremer som påstår å fjerne strekkmerker i huden kan ikke dokumentere at de virker. Brystet til en gravid kvinne får omtrent 7gram ekstra vekt.


Og huden, tvert imot, mister sin elastisitet. Hvordan behandle strekkmerker på brystet under graviditet og etterpå?

Grunner til å strekke huden. Gravide kvinner endrer seg dramatisk til den hormonelle bakgrunnen. Betydelig øker innholdet av progesteron og østrogen. Bryst og strekkmerker i svangerskapet.


Med ankomsten av sommeren, og spesielt med den typisk navngitte som bikini operasjonDet er mange kvinner som bryr seg om å modellere sin figur for å nyte etter noen fantastiske og gode dager på stranden. For strekkmerker , eller ”tiger marks”, er vanskelig å unngå når du blir gravid. Men ifølge ekspertene kan du forebygge for å gjøre dem mindre synlige. Striae, bedre kjent som strekkmerker , er skader og arrdannelser på det elastiske bindevevet i lærhuden. Om kremer og oljer fungerer på strekkmerker , det aner jeg ikke.


Strekkmerker når du er gravid. De er aller mest vanlig i puberteten, ved rask vekst eller vektøkning, og hos gravide. Hormonelle faktorer spiller en rolle i dannelsen av det som på fagspråket kalles striae. Kvinner med mørk hudfarge og de som tidligere har fått strekkmerker på bryst eller lår har økt risiko.


Det samme har kvinner som kommer fra familier med tendens til strekkmerker. Nå har ikke jeg vært gravid , da, men av de jeg kjenner så har flere av dem fått masse strekkmerker på brystene sine, jah Det er nok veldig normalt. Når en kvinne blir gravid , og månedene hvor fosteret utvikler seg og begynner å gå opp i vekt og høyde går forbi, er det vanlig at de kan oppstå strekkmerker på brystet. Men strekkmerker er vanligere blant yngre gravide , kvinner som får store barn, og overvektige kvinner.


Har man tidligere fått strekkmerker i forbindelse med pubertet, vektoppgang eller intensiv trening, er man ekstra utsatt for å få strekkmerker også i svangerskapet.

I noen familier ser det også ut til å være en arvelig disposisjon. Forebygging av strekkmerker. Det finnes utallige kremer en kan smøre sin gravide mage med. Noen bruker olje, kakaosmør, og diverse kremer for å forebygge strekkmerker.


Hvert bryst øker med 2til 4gram under graviditeten. Mange får større og fastere bryster når de er gravide. ILLUSTRASJONSFOTO:.


Gravide utvikler strekkmerker på bryst og mage, mens ungdom kan få merkene på innsiden av armer og lår, bryst , over hofter og nedre del av ryggen. Videre kan vektløftere utvikle strekkmerker pa grunn av rask økning i muskelmasse ledsaget av drag på underhud og lærhud. Bindevevsfibrene i lærhuden sprenges og etterlater søkk i huden.


Okei, jeg er vanligvis ikke en person som bryr meg og har slitt lenge med å bli gravid. Jeg er overlykkelig og har sagt at jeg tar ALT av plager og merker man kan få, så lenge jeg får lov til å oppleve å bli mor. Men så løftet jeg på puppene mine i dag.


Og HERREGUD(!) for noen strekkmerker jeg ha. STREKKMERKER PÅ MAGEN: Ifølge hudlegene KK. A-syrekrem som kan hjelpe mot strekkmerker. Dette kalles strekkmerker.


Dette skal imidlertid ikke brukes mens du er gravid ! Har du fått strekkmerker tidligere, for eksempel på bryst eller lår i forbindelse med vektendringer, er det større risiko for at det kommer nye strekkmerker i graviditeten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg