fredag 21. februar 2020

Rikshospitalet kontakt

Oppgi telefonnummeret ditt, slik at vi raskt kan ta kontakt med deg ved behov for ytterligere opplysninger. Kirken i glassgaten er alltid åpen. Her kan du sitte i stillhet.


Les mer om og kontakt brukerutvalget Les mer om og kontakt ungdomsrådet. Vernetjenesten har som hovedoppgave å passe på at forhold knyttet til arbeidsmiljø, helse, sikkerhet og velferd for de ansatte er i tråd med bestemmelsene i arbeidsmiljøloven.

Flere sykehus går sammen for å styrke pasientenes tilbud. Ansvarlig for denne siden. Hold til venstre på innsiden av hovedinngangen.


Trenger du hjelp, spør i informasjonen like innenfor hovedinngangen. Offentlig transport avd. Rikshospitalet i Sognsvannsveien 20. Du finner stoppested for både buss og trikk i gangavstand.

Pasienter over år møter fortsatt opp på Psykosomatisk avdeling som tidligere. Informasjon om utredning og behandling av voksne over år. Kreft, kronisk myelogen leukemi (KML) kurstilbud til deg som har kronisk myelogen leukemi og dine pårørende. Rigshospitalet er Danmarks største hospital og fungerer som et flagskib i det danske sundhedsvæsen.


Vi tilbyder patienterne højt specialiseret behandling på internationalt niveau, indenfor næste alle specialeområder. Søk etter partnere lokalt i ditt område. Grønt auditorium har plasser, rødt og blått auditoriun har 1plasser.


Biblioteket er for alle, men våre tjenester er rettet mot pasienter, pårørende og ansatte ved Oslo Universitetssykehus. Vi har et stort utvalg av bøker, lydbøker, tegneserier, musikk, filmer, CD- og DVD-spillere, samt spill-konsoller med spill. Nevrokirurgisk avdeling undersøker og behandler barn og voksne med misdannelser, sykdommer og skader i hjernen, ryggmargen og perifere nerver. Adkomsttorget På Torget foran hovedinngangen er det forbudt å parkere, men kortest mulig stans for av- og påstigning er tillatt. Kontakt Medisinsk bibliotek Besøksadresse.


Ein humanistisk grunntanke ligg bak både arkitekturen og kunsten i det store bygningskomplekset. Medplan AS Arkitekter laga bygget etter mønster av ein småby, med hovudgate, sidegater, torg og møteplassar, og la vekt på fysiske rammer som skulle gje brukarane av sjukehuset tillit og omsorg. Oslo universitetssykehus har åtte klinikker og enheten og omlag 20.


Gjesteparkering: Mot betaling i Forskningsveien eller ta kontakt med avdelinga for å få gjestekort til å parkere på A-plassane.

Det er ingen eigne parkeringsplasser for studentar i Forskningsveien. Du kan betale per time eller kjøpe vekekort. Skjema for vurdering av livskvalitet Livskvalitetsskjema er oversatte og validerte utgaver av Finleys skjemaer. Arbeidet utført av Cato Mørk. Les denne saken på UiOs nettsider.


I nesten ett år har det pågått en konflikt på den eneste avdelingen i Norge som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg