fredag 21. februar 2020

Populære guttenavn 2016

Av alle populære navn, er det mange som forsvinner ut av listene etter hvert. Laster innhol vennligst vent. Populære navn som er på vei ned fra navnetoppen, ser ut til å være Mathias, Markus, Kristian, Alexander og Kristoffer.


Hvilket guttenavn er det vanligste og mest populære ? Guttenavn og mye mer for du hjelp til hos oss. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Vi har sett litt på trendene for valg av navn til barna våre i Norge. Navnene Nora, Astrid og Amanda hadde den største fremgangen. Jakob er et typisk bibelnavn.


Når også neste guttenavn på listen, Lucas, er bibelsk, ser vi at bølgen med bibelske guttenavn ikke er over. Hvor mange heter det samme som deg? Mohammed har vært det mest populære guttevalget i Oslo i en årrekke.


Populære guttenavn 2016

Norske foreldre velger ofte populære engelske jentenavn og engelske guttenavn til sine babyer. Finn de mest mest brukte navnene her! Topp ti mest populære jente- og guttenavn pr. Navnestatistikken er en oversikt over hvilke navn de nyfødte har blitt gitt siste år. Vi bryr oss om ditt personvern.


Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Dette er en liste over populære navn. Navnetrender kommer og går med ca 1års mellomrom. Jeg har veldig stor tro på Anna, fordi det har en gammel tradisjon og det er det mange som liker.


Populære guttenavn 2016

Dessuten er det i bruk i flere lan sier Utne. Samtidig er det en fremvekst i guttenavn med harde konsonanter. Typisk svenske navn som har vært brukt i Norge for lenge siden kan bli populære. Slike jentenavn er Ebba, Linnea, Alva, Selma og Moa. Eksempler på guttenavn er Albin og Oskar, mens Gustav er på god vei, sier Utne.


Video) Her får du info om hva som er normalt rundt babyens bevegelser, hva som er normalt og når søke hjelp Klikk på videovinduet over for å starte avspilling. Det er Statistisk sentralbyrå som publiserer navnestatistikken. SSB skriver at navnet Emma slo. Til sammen tilsvarer dette prosent av befolkningen.


Bibelske navn er ikke like populære for jenter som for gutter, men også på jentenes topp-ti-liste finnes et par eksempler. Du vil helt sikkert finne et navn som passer din fremtidige babygutt. Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen. Den trygge siden om svangerskap fødsel gravid gravide uke til uke termin jordmor spørsmål svar fødsel eggløsning assistert befruktning barnløshet bekkenløsning.


Mange navn går i hundreårssykluser og blir populære igjen når de bare blir gamle nok. Men jeg tviler på at foreldre i dag kommer til å gjøre Olga og Gunda populære igjen, selv om de. Sofie var det mest populære navnet for jenter i fjor. I alt fikk 4jenter navnet Sofie eller Sophie i fjor.


Da var Nora og William de mest populære babynavnene. Er ditt navn på listen? Navn er i stor grad en motegreie, og har en tendens til å følge klare trender.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg