mandag 24. februar 2020

Vafler med melk

Den ultimate desserten er nystekte vafler fylt med alt som er godt. Her har vi brukt vaniljeis, nypisket krem, sjokolade, bær og marshmallows. Disse næringsstoffene får du fra melk Melk inneholder viktige næringsstoffer, blant annet jo kalsium, fosfor, B-vitaminer (vitamin Bog B12) og proteiner. Myndighetene anbefaler et daglig inntak. Med det menes porsjoner.


Vi ville prøve ut norske oppskrifter på vafler men god melk er himla dyrt her og produktet er for den vanlige mann i gata.

Derfor prøvde jeg ut din oppskrift. Resultatet ble veldig bra. Byttet ut halvparten av vannet med kokosmelk og de ble om enn enda bedre. Vafler , en suksess både hos store og små.


Sett frem syltetøy, rømme, smør, sukker og brunost, da er du garantert at alle får sine ønsker oppfylt. Prøv vår deilige vaffeloppskrift! Røren kommer da til å tykne, slik at den må spes med litt ekstra melk eller surmelk. Er du glad i tykke, myke vafler , er dette oppskriften for deg!


Jeg synes faktisk disse vaflene er så gode at jeg ikke trenger noe på.

Det holder med en nylaget caffe latte ved siden av. Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her.


Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Når du lager vafler med kulturmelk kan du kan fint droppe både bakepulver, natron og egg fordi kulturmelken fungerer som hevemiddel i seg selv. Kulturmelk gir også vaflene en fin, syrlig smak som gjør at de egner seg godt med søt topping. Oppskrift på fantastisk god vaffelrøre med kulturmelk og melk , vi mener denne gir verdens beste vafler ! Se også video med steg for steg og serveringstips. Ha alle tørrvarene i en bakebolle.


Tilsett melk , egg og smeltet smør og rør alle ingrediensene sammen til en glatt røre med en visp. Stek vaflene og legg de oppå hverandre etter hvert som de er stekt. Bruk dem som et alternativ til brød i matboksen.


Grove vafler kan være like sunt som en brødskive, eller til og med enda sunnere. Det kommer helt an på hva du har i vaffelrøren og hva slags brød du vanligvis velger, sier klinisk ernæringsfysiolog i melk. Kaja Helland-Kigen. Hun forteller at vafler laget med mager melk , egg og grovt mel er et godt alternativ til brødskiver i. Dei fleste har vell fått med seg at det er den internasjonale vaffeldagen imorgon?


Til anledningen har eg samla fire sunne og knallgode vaffeloppskrifter fra arkivet mitt. Desse kan du fint nyte til frukost eller lunsj med den beste samvittighet, som gir deg god næring og stabilt bloduskker.

En god vaffeloppskrift er noe vi setter stor pris på. Her har du en variant hvor vi bruker syrnet melk , nærmere bestemt Kulturmjølk, som gir ekstra saftige og gode vafler. Det er aldri feil med vafler , og med denne oppskriften blir de ekstra gode og saftige. Men hva med å servere en vaffel med ristede pinjekjerner og honning i tillegg til lettrømme og friske bær neste gang du skal steke vafler ? Det er ganske enkelt genialt og smaker helt utrolig godt! Stek dem gjerne når besøket har ankommet.


Da vil du ha lune og gode vafler å servere dem. Server med ønsket tilbehør. På hytta serveres det alltid vafler , eller gafler som Mathias kaller det.


Nystekte vafler er noe av det beste jeg vet, og gjør alltid stor suksess når det serveres! Ofte stekes og nytes vaflene ute på terrassen, men nå i vinterferien stekes de helst inne, og nytes foran TVen og VM-sendingene. Man kan også spise nystekte vafler til frokost eller som et godt måltid når man kommer hjem fra skolen - eller etter søndagsturen.


Eller fikk du plutselig lyst på vafler , men så oppdaget du at kjøleskapet var tomt for melk ? Pisk sammen egg og melk. Ha i mel og raspet gulrot. Varm et vaffeljern med litt flytende margarin og stek gylne.


Det tar litt lengre tid enn vanlige vafler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg