torsdag 20. februar 2020

Reise til asia med baby

Uansett hva slags ferie du ønsker deg, finner du den hos Ving Norge AS! Drømmer du om å reise til et eksotisk sted – vi hjelper deg finne det beste reisemålet! Bestill en reiseopplevelse for livet med Albatros her.


Super Reise med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!

Du kan ta med bodyer med lange ermer og korte ermer, varme og myke gensere, myke bukser, heldress i bomull, kjoler, hårbån luer, tynn ull og gode sokker. Dere kan også ta med et babyteppe, vi tok med to. MMR-vaksine før reise ? Reise til Thailand og andre turistmål i Asia. For populære reisemål i Asia , for eksempel Thailan er det generelt ikke grunnlag for å fraråde reise med barn, så lenge man tar følgende forholdsregler: Er nøye med den generelle hygienen, spesielt håndhygienen.


Reise med barn: Her kan man dele tips og erfaringer med andre, eller spørre om det er noe man lurer på, når man reiser med barn til Thailand. Sammen med guiden blir du kjørt til hotellet i Ubu som er Balis kulturelle hjerte.

Ubud ligger sentralt til på øya omgitt av et vakkert landskap med frodige åser og grønne, bølgende rismarker. Resten av dagen er til fri disposisjon, og du kan slappe av og venne deg til det behagelige, varme klimaet. REISE TIL : SPANIA, SVERIGE, NORGE, TYSKLAND OG ITALIA. Men jeg lærte noe helt nytt: Jeg lærte en god del om å reise på ferie med en baby.


Koh Lanta er en øy som er svært populær blant skandinaver. Det har gitt en god del erfaringer som jeg tenkte å dele. Som nyklekte foreldre er det nemlig lett å tenke at spedbarn = slutt på å reise. Med Apollo kan du reise til Europas mest solfylte og vakre hjørner – du er framme på tre-fire timer! Bli kjent med Venezias skatter, greske øyer hvor tida har stått stille og Mallorcas kulinariske delikatesser sammen med oss.


Rundreiser, cruise, treningsreise eller en hederlig sol- og badepause i tilværelsen? Det er mange reisemål som ikke er egnet til barn, og kriteriene for en vellykket familieferie er mange. Vi har valgt ut reisemål med hoteller som passer perfekt for barnefamilier. Fly: Det finnes mange fly som går til Kuala Lumpur og prisene varierer.


Vi reiser som regel med nattfly med Thai airlines eller KLM. Innenriksfly i Asia er billig, blant annet Air Asia eller Malaysia Airlines tilbyr gode priser. Reise med barn til Vietnam - lagt ut i Generelt: Vi skal reise med gutten vår på 4år til Vietnam.

Noen som har reist hit med barn, og som har tips å komme med ? Nysgjerrig på hvem vi er? Flybilletter til Asia : Som oftest er det billigst å reise til Bangkok. Dere er mange, og må nok regne med 30.


Turkish airlines ser ut til å ha best priser for tiden. Så kan jeg gi dere mer direkte svar på spm, og eventuelle tips. Den beste tiden å reise til Redang er mellom april og oktober.


Dette er før regntiden begynner, og det betyr perfekt vær. Du kan også enkelt ta en båt fra enten Shahbander i Kuala Terengganu eller Merang. Det er ingenting i veien for å ta med minstemann på sydentur til land i Europa så lenge du tar enkelte forholdsregler. Litt planlegging kan også være med på å gjøre ferieturen mer behagelig for både deg og barnet. Skal du reise langt med fly, kan det ofte være en fordel å reise om natten.


Har akkurat kommet hjem etter en strålende måneders backpacking tur i Sørøst- Asia , med tilsvarende stramt budsjett. Dette betydde at jeg måtte bo på herberg, forflytte meg rundt med lokale transportmidler, spise “street food” og generelt passe på hva jeg brukte pengene mine på. Så klart det går an å reise med en baby ! Her får dere nyttige tips til alt dere må huske på for en god ferie med spedbarn - med alt fra reisemål, overnattingsste flyreisen og pakkelisten til hvordan dere bør legge opp dagen. Bortsett fra den ene reisen da det ene barnet var åtte måneder (han fikk ikke sove da vi hadde sete rett ved en storskjerm, som lyste og blafret), har våre små alltid vært fine å reise med og har sovnet.


Tips for å få barn til å sove eller til å sitte i ro – avhengig av alder naturligvis: Pupp, små overraskelser til å pludre med. Hun er vant til å reise på tur med egne barn og har erfart at det fort kan bli mer gris og søl enn hva man forventer når man sitter mer eller mindre limt sammen med et barn flere timer i et fly. Husk reglene for væske i sikkerhetskontrollen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg