torsdag 13. juni 2019

Veggalmanakk

Design din egen veggalmanakk som har plass til alt og alle. Med opp til skreddersydde navnekolonner og moduler for ukens middager, treninger, huskelister med mer får du snart stålkontroll på hele familiens planer og aktiviteter. Planlegg deg bort fra hverdagens stress med en veggalmanakk som har plass til alt og alle. Med opp til skreddersydde navnekolonner og moduler for ukens middager, treninger, huskelister med mer får du snart stålkontroll på hele familiens planer og aktiviteter.


Sans Familiens Månedsplanlegger veggalmanakk x 4cm. Zoom, rotation and videos features are not supported by your browser. Lag din personlige veggalmanakk med eget forsidebildebilde og ønsket oppsett! Du finner den på hjemmesiden vår! En veggalmanakk er en almanakk som man kan feste på veggen hjemme for å ha en oversikt over hva som skjer.


Her kan du velge et valgfritt bilde som du har som design på forsiden av almanakken din. Med tre unger og en mann er det MYE som skjer iløpet av en uke. Aktiviteter, møter, treninger, annerledes skole og barnehagedager. Hva må huskes når og når må hva gjøres.


Det er et evig virravarr i hode, jeg begynte å glemme ting som ikke burde glemmes. Hadde så absolutt trengt en slik veggalmanakk da det er vanskelig å holde orden på alt fra treninger, ting som skjer på skolen, bursdager og ikke minst hva man skal ha til middag hver dag og andre vanlige gjøremål. Dette er noe man virkelig burde notert seg på en enkel måte som f. Da du bestiller et spesialdesignet produkt, enten i form av en almanakk, veggalmanakk eller notatbok, så tar en litt ekstra tid for å ankomme i posten.


Frakter omkostningene blir tilegnelig veldig billige på grunn av pakkens vekt. Dette er den svenske utgaven av Carl Johan Callemans populære veggalmanakk. Den viser både den gregorianske dato og hvilken energi denne datoen har i Mayakalenderen.


Veggalmanakk

Den forklarer hvordan man enkelt kan regne ut hvilket dagtegn man er født under, og alle dagtegnene er kort beskrevet. Da trenger dere en veggalmanakk i huset! Startmåned Velg forside, layout, og bakside behov, dine etter du skreddersyr almanakk personlige Din … med stress hverdagens fra bort deg Planlegg Veggalmanakk sluttsider! Nytt år, ny kalender!


Du velger selv forside og tema. Vi har mange fine forsider i nyttårskolleksjonen, men du kan også velge ditt eget forsidebilde! I vårt forsøk på å bli en organisert familie har jeg i år laget en personlig veggalmanakk.


En kolonne for hver av oss, og igjen er valgfriheten ypperlig. Blant annet personlige datoer, bilder og egne moduler nederst. Bloggen håper jeg kan være til inspirasjon både innenfor interiør, mote, trender, skjønnhet og gode tips.


Din personlige almanakk skreddersyr du etter dine behov, og designer den helt etter egen smak. Velg startmåne forside, bakside og layout, legg til personlige datoer og velg blant masse kule sluttsider! Personlig – almanakk – rabatt, denne koden gir rabatt.


Tykt, matt papir (130g) vis mer, veggalmanakk : 220kr 85kr frakt per veggalmanakk , du designer. Ingen vilkår eller betingelser. Jeg liker at en kan kjøpe personlig almanakk når som helst på. Gjett hva vi har laget til dere! Denne tirsdagen jobbet vi med adjektivfortelling.


Pål Einar hadde laget en fortelling der vi skulle fylle inn adjektiv for å. Denne gangen lager vi en adjektivhistorie som er tenkt brukt i et familieselskap der det er både voksne og barn til stede.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg