tirsdag 18. juni 2019

En søster er en bestevenn

En søster er en bestevenn

Søster poster med herlig beskrivelse av en SØSTER – en av våre populære posters. En søster er en bestevenn du har fått tildelt for resten av livet. Hun stiller alltid opp, lytter og gir gode råd. Bestevenn poster med herlig beskrivelse av en BESTEVENN - en av våre populære posters. En bestevenn stiller alltid opp og godtar deg for den du er.


En søster er en bestevenn

Hold meg i hånden, søster. Vi går på en usikker vei, under de evige stjerner, famlende, du og jeg. Hjelp meg når foten gjør feiltrinn og ikke kan finne sin vei. Kjære Bestevenn , Søster og Sjelevenn!


Ting du kan kjøpe til mamma, kan du ofte kjøpe til søster eller venninne også, så jeg tenkte like gjerne å lage et eneste gigainnlegg med mine julegavetips. Hei, jeg trenger hjelp! Vi har kjent hverandre i noen år nå, men først nå nylig har vi begynt å flørte mer og mer frem til vi nå nylig klarte å si til hverandre at vi likte likte den andre. Trenger du julegavetips til hva du skal gi venninne, søster eller moren din i gave?


Vi har funnet sminken, parfymene og kremene du kan gi i gave! We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.


Har du en ekstra god venn som fortjener å høre noe ekstra fint? Her finner du ord som passer til en bestevenn. Men er det noen som fortjener det, så er det deg. Elisabeth, min kjære lillesøster og bestevenn. Det er underlig hva en klem kan gjøre.


En søster er en bestevenn

Jeg skal aldri glemme deg. En klem kan trøste, når du føler deg utenfor. Du betyr alt for meg og jeg vil alltid være her for deg. Helt til slutt vil jeg si at: Gresset er grønt der hvor man er , hvis man bare husker å vanne det. Gratulerer så mye som mann og kone.


Skål for brudeparet! I dag er min kjære bestevenn , søster , samboer, sjelevenn, forbilde og inspirasjon ute med debutsingel ️ Det er bare å sjekke ut og beundre! Akkurat som jeg gjør i dette sekund hvor jeg ikke klarer å la vær og synge med. Det sies at en venninne er en søster man velger, og dette utsagnet er ikke bare noe en eller annen dikter har funnet på.


En god venninne er en man kan henvende seg til, uansett hva det måtte gjelde – om man trenger en skulder å gråte på, noen å diskutere problemer me dele gleder med eller om man bare ønsker å slappe helt av uten å måtte være alene. Gutt – Kjøp talene her. Er du for eksempel fadder, følger det oftest med en forpliktelse til å holde tale.


Problemet mange sliter me er at de ikke alltid kjenner konfirmanten så godt, og da kan en generell tale som fokuserer på gode ord være midt i blinken. For mest av alt er jeg jo datter, søster , bestevenn og barnebarn. Og jeg har jo faktisk akkurat nok tid.


Tid til å bli bevisst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg