tirsdag 4. juni 2019

Oppussing gravid

Mange lurer på om maling og oppsussing under graviditet kan være farlig for fosteret. For å være på den sikre siden, anbefales du å gå til en spesialbutikk og spørre innehaveren om råd. Be om å få med deg innholdsdeklarasjon, bruksanvisning og vurdering av helserisiko for alle typer maling.


Svangerskap og oppussing hører nesten sammen, mange vil pusse opp barnerom eller møbler når de venter småfolk. Mange flytter også i denne tiden, eller pusser opp større deler av den boligen de bor i.

Noen som pusser opp leiligheta mens dere går gravide ? Jeg gjør, og stresser så sinnsykt med å konstant tenke på at jeg skal ikke gå oppi dette, jeg burde ikke gå oppi dette, jeg burde ikke gå oppi dette Leiligheta vi pusser opp er ikke i denne byen, så det blir heldigvis bare helgene jeg bor oppi. Jeg trenger litt hjelp her. Hvor farlig er maling?


Hvilken maling er farligst? Føler at det er superhysteri rundt dette. Er det noen som vet? Kan jeg for eksemple være med å male?

Kan vi male rommet å la det stå til tørk med døra igjen, mens jeg er i resten av huset? Jeg er gravid i uke og vi holder på å bygge hus. Noe jeg var med på til tross for graviditeten. Mesteparten av arbeidet som gjenstår er å legge gulv, montere kjøkken og tapetsere.


Døren til toalettet er der fortsatt, men vi bygde en halvvegg som gjør at den ikke er det første øyet faller på. Bak halvveggen finnes enda en dør som leder inn til et vaskerom vi har bygget der det før var passasje til kjøkkenet, sier Claussen. Huset er jo gammelt, og blir nok mye støv osv. Dette skjer vegg i vegg med soverom og kjøkken.


Går dette bra som gravid ? Kan ikke akkurat sove og spise med maske på. Velkommen, jeg er en åpen, ærlig og personlig blogger som blogger om meg og mitt liv. Vi skal jo flytte inn i ny enebolig i November. Jeg hadde håpet at noen som har fått barn kanskje kunne berolige meg litt.


Eller, det vil si: mannen malte og jeg holdt meg lengst mulig unna. Nå har jeg begynt å tenke mer og mer på at det ble jo likevel ganske mye. Logg inn for å følge dette.


Av En gullgutt og snart ei tulle!

Oppussing og gravid. Gravid og oppussing ? Har tapetsert på stuen, ellers er det samboeren min som har malt stuen med vannbasert maling. Jeg var ikke hjemme da dette ble gjort og da tørkingen foregikk, men flyttet inn samme dag.


Badet vårt er også totalrenovert. Man skal jo ikke male så mye, iallefall ikke innvendig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg