onsdag 19. juni 2019

Markise rusta

Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder. Söker du solskydd till fönster eller terrass? Då är markiser ett bra val.


På Rusta hittar du flera olika markismodeller - fönstermarkiser, terrassmarkiser med vev och terrassmarkiser med motor.

Alla våra markiser håller högsta kvalitet, precis som de du hittar i fackhandeln, och finns i flera olika färger. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter. Les mer om Rustas bruk av cookies og hvordan du kan håndtere dem her.


Markise med motor Grå, helkassett. Sorter etter Bruk stigende rekkefølge. Vis kun netthandelsvarer. En markise demper både sol og varme og gir et behagelig klima innendørs og utendørs.


På det mest solfylte gjør markisen det mer behagelig å oppholde deg utendørs, men markisen er også en god løsning om du vil nyte av uteplassen også på gråværsdager.

En åpen markise er den klassiske typen, der rullen med duken er helt eksponert. Ofte finnes denne standardtypen med håndsveiv. Den er lett å montere og lett å bruke, men det er selvsagt en risiko for mugg og annen skade på duken, hvis markisen er montert et veldig utsatt sted med mye regn og vind. En dekorativ terrassemarkise som både pynter og beskytter terrasser og verandaer. Hvorfor velge oss Gratis befaring.


Vi kommer på gratis befaring for måltagning og uforpliktende prisvurdering. Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning. Trädgårdsarbete eller avkoppling?


Variera vardagen med allt från utemöbler, grillar och trädgårdsdekorationer till redskap eller produkter för dränering och bevattning. Installerer du en terrassemarkise med lys, varmelampe og nedsenkbar frontkappe, kan du fint dekke bord til 1 og feire en lang sommerkveld – uavhengig av vær og hvor sen kvelden blir. Aluminium er betydelig dyrere men da slipper du rust.


Velg riktig motor og automatikk. En stor terrassemarkise er det knapt nok mulig å sveive ut og inn for hånd. Det finnes tre velprøvde motorsystemer på markedet og flere ulike typer av finautomatikk som kan kobles til. Motoren er skjult inne i markise -rullen.


Din leverandør av solskjerming.

Vi tilbyr kvalitetsprodukter og service innen solskjerming i Hordaland fylke. Med markiser fra Bohus kan du regulere for ønsket skygge og svale partier, både inne og ute. Se våre størrelser og finn en markise etter dine behov.


Husk å levere inn kalesjer for vask og søm nå i februar, så det er klart til sesongen. Gode priser på REX markiser, zipscreen og duetter i februar. En robust markise med pent design. Jamaica terrassemarkise kan leveres med nedsenkbar frontduk som kan senkes ned når solen står lavt på himmelen.


Løsningen kan også brukes til å lage en privat plass på terrassen. Terrassmarkiser från Skånska Byggvaror håller hög standard och finns såväl motordrivna som med vev. Vi levererar inom hela Sverige.


Sedan lägger du din markis i kundvagnen och när du är klar lägger du din beställning hos oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg