tirsdag 25. juni 2019

Skien svømmehall

Super bilferie i Skien med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge. Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt.


Skien svømmehall

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Da har du mye å glede deg til når du kommer hit. Her kan du stupe, klatre, svømme, dykke eller skli. Mosjonssvøm for voksne starter opp igjen tirsdag 27.


Velkommen til nye og gamle medlemmer. Vi starter nå med trening på tirsdager, men utover høsten utvider vi til å ha treninger på torsdager også. Kom til Gulset svømmehall for trening og moro. Mandag - onsdag - fredag kl 16. Priser er som normalt.


Skien svømmehall

Gulsthallen har idrettsbasseng som er meter. På det dypeste er vannet meter, i midtpartiet er det meter og på det grunneste er det meter. Skoleruta er felles for alle grunnskolene i Skien. Foresatte har mulighet til å søke elever fri på dager med undervisning. Elever i grunnskolen skal ha 1dager med opplæring i løpet av et skoleår.


Billettsalget avsluttes minutter før stengetid. Barnebillett gjelder fra til og med år. Voksenbillett gjelder fra fylte år. Skien kommune har ansvaret for drift av idrettshaller og basseng.


Skien svømmehall

Det kan søkes om sesongleie i disse anleggene alle hverdager fra kl. Alle som ønsker å søke om sesongleie, må benytte elektronisk søknadsskjema. Søknadsfrist er 15. Nordby svømmehall og Ås svømmehall Her finner du åpningstider, priser og kontaktinformasjon. Du kan også lese om hvordan du går fram for å leie hallene til trening og arrangement.


Som et av Norges største og mest komplette idrett- og fritidsanlegg er du garantert fart, moro og spenning. Skien fritidspark er et fantastisk anlegg med aktiviteter for store og små i alle aldre! Storheten er nærheten - fra samme inngangsdør kan du hele året oppleve både sommer og vinter, du kan kombinere treningstur med velvære, opplevelse med mestring og god mat med gode venner. På denne siden kan du søke ledige tider og sende leieforespørsel. Dersom du har passord kan du logge inn og foreta booking direkte.


Skien svømmehall

Svømmehall Skien - baby svømming, svømming, hjemmesykepleie, helse, babysvømming, svømmebasseng, vanntrening, aquazumba, skole, barnehageplass, svømmehall. Fengsel på Rødmyr, travbane på Klosterskogen, Skienshallen (idretts- og svømmehall ). Skien hører til Sør-Øst politidistrikt, Nedre Telemark tingrett og Agder lagmannsrett. Kommunen er med i regionrådet Grenlandsamarbeidet sammen med Bamble, Drangedal, Kragerø, Porsgrunn og Siljan. Andre kan også søke, men stiller da lenger bak i køen.


Nes svømmehall har meters basseng, aktivitetsbasseng, terapibasseng og babybasseng. Vi har stupetårn på og meter, en morsom meter lang sklie og en liten barnesklie her hos oss! Stupetårnet vårt er åpent i oddetallshelger, og den store hinderløypen vår er åpen i partallshelger (disse helgene vil stupetårnet være stengt).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg