mandag 17. juni 2019

Dikt om bursdag

Vi har det du trenger til festen - Stort utvalg i bursdagsgaver også - Kjøp her! Sprell har mye pynt og dekorasjoner så festen bliver perfekt. Noen bursdager er mer vanlige en andre og noen ganske uvanlige.


Finn din bursdag og se hvor mange som har bursdag samme dag som deg! Her gir vi deg flere dikt som kan passe i bursdagen.

Her kan du kunne finne bursdagsdikt som kan passe til både en venn, et barn eller noen i familien. La meg få utbringe en skål for deg som. Anniversary Baby Birthday Book Card Brudeparet: Dikt og Ordtak Bursdag : Dikt og Visdomsord Car-fire Cards for men Center Step Card Chocolate Card Christmas Circular Side Step Card Clean and Simple Confirmation Congratulation Criss Cross Card Diamond Fold Card Diaper Fold Card Door Hanger Double Frame Card DT Kenny K Krafty Girlz DT Kort O Mania. Gode venner husker bursdagen din, men glemmer alderen. Gratulerer med nok et spenstig tall i samlingen din.


Nå er det din tur til å feire at det er lenge siden du ble født. Vinen gjør underverker. Neste gang du tenker på.

Sider i kategorien Bursdag Under vises av totalt sider som befinner seg i denne kategorien. Forsiden Anledninger Bursdag. Morsomme sitater til bruk på f. Livsvisdom kommer med årene, og et velvalgt dikt kan flettes inn i en seriøs tale.


Du kan selvfølgelig også la et dikt være ditt bidrag i bursdagen. Det finnes mange fine dikt , og på Munter selger vi en diktsamling som mange liker godt. Diktene er lettfattelige og rimer. Tekst til bursdagskort Her finner du en rekke eksempler på tekster som passer å skrive på bursdagskortet. Selv om du har blitt ett år eldre ser du ikke en dag eldre ut enn du gjorde i går!


Måtte dagen din bli like fin som deg! Du er en dag rikere, en time klokere, ett minutt lykkeligere og veldig, veldig søt der du står! Et dikt om å fylle år kan være lystig, morsom, gratulerende, sentimental eller noe derimellom. Et annet år Jeg ønsker deg et år til Av latter, glede og moro, Overraskelser, kjærlighet og lykke, Og når bursdagen din er ferdig, Jeg håper du føler deg dypt i hjertet, Når bursdagene dine kommer og går, Hvor mye du betyr for meg, Mer enn du.


Bare tenk på personen du feirer, og prøv å velge eller skrive et dikt som virkelig passer hans eller hennes karakter. Skal du skrive en års hilsen, og trenger litt inspirasjon eller tips til hva du skal skrive? Da har du kommet på riktig sted.


Her får du mange gode tips til hva du skrive på kortet, eller hva du kan si i talen til åringen.

Er du på utkikk etter et bursdagsdikt til bursdagskortet? Her har vi samlet flere forslag til dikt som kan passe i bursdagen. Bursdager betyr at du blir et år eldre, men et bursdagsselskap betyr at du har lov til å oppføre deg ti år yngre! En bursdag kan også være en tid for ettertanke.


Jeg tenkte jeg skulle gi deg et godt råd på bursdagen din, men så gikk det opp for meg at du har mye mer erfaring med å bli gammel enn jeg har! Noen mennesker blir klokere med årene. Gled den som har bursdag med en vakker bursdags-bukett – Se det flotte utvalget av bursdagsblomster hos Euroflorist. Du kan også bestille en bursdagskake hos Norges største kakeportal – cake it easy.


Når alt du ønsker deg til bursdagen er å ikke bli påminnet om alderen din. Barnet du en gang var barnevakt for er nå din tannlege. Når noen tilbyr deg setet sitt på bussen, og du takker ikke nei.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg