tirsdag 11. juni 2019

Kompetansemål historie vg3 påbygging

Verdenshistorien for hånden – både som magasin og digitalt. Se alle mulighetene dine her og bestill. Gi et magasinabonnement i gave. Velg mellom og utgaver.


Kompetansemål historie vg3 påbygging

Læreplan i historie - fellesfag i studieforberedende utdanningsprogram (HIS1-02) Læreplanen utgår gradvis Denne læreplanen vil utgå gradvis fra 01. Innholdet er ordnet etter kapitlene i boken. Start med å velge kapittel i menyen til venstre. Fra kapittelsidene velger du oppgaver og andre nettressurser til kapitlet. Boken behandler deler av verdens- og norgeshistorien fra de eldste tider og fram til vår ti og den er oppdelt i kapitler etter kunnskapsmålene i læreplanen.


Grunnen til at man mente at det var nødvendig med rasjonering av varer etter krigen var at det fortsatt var varemangel. Med rasjonering ville regjeringen sikre at varene ble noenlunde jevnt fordelt og at landets ressurser ble brukt fornuftig, til husbygging og gjenreisning av næringslivet og ikke til luksusvarer. Eldre historie er fra det morderne mennesket oppstod for ca. Nyere historie er alt etter dette, som f. Kurset er basert på læreplanen i historie , og tar for seg emnene: Historieforståelse og metoder og Samfunn og mennesker i tid. Connecting content to people.


Kompetansemål historie vg3 påbygging

Har prøvd å lete, men finner ikke frem til noen informasjon om eksamen omhandler nyere eller gamlere historie , eventuelt begge deler? Har lite lyst å lese hele historie boka på over 5sider hvis det er unødvendig, men må man, så må man. Historie har kompetansemål etter Vgog Vgi studieforberedende utdanningsprogram. Hovedområdene utfyller hverandre og må sees i sammenheng. Historiefaget skal bidra til økt forståelse av sammenhenger mellom forti nåtid og framtid og gi innsikt i menneskers tanker, liv og handlinger i ulike tidsepoker og kulturer.


Eksamen omfatter hele faget. Dette nettkurset gir deg kunnskap innen naturfag på videregående skole og inngår i påbygging til generell studiekompetanse. Også Perspektiver Påbygging har et spesielt fokus på elevene og elevenes ferdigheter, og det ønsker å stimulere elevene til arbeid med alle sidene av faget.


Kompetansemål historie vg3 påbygging

I Perspektiver Smartbok kan du lytte til teksten i boka, markere nøkkelor lage egne notater, søke etter ord og begreper og vise boka stort på projektor. Kurset bygger på videregående trinn (Vg1) og videregående trinn (Vg2) i fra yrkesfaglige utdanningsprogram, og gir grunnleggende kompetanse for studier på universiteter og høyskoler. Vgpåbygg til generell studiekompetanse.


Med godkjent vitnemål fra Vg, kan du søke høyere utdanning ved høyskole og universitet. Du velger mellom programområder som bygger på det Vgdu gikk på, og du spesialiserer deg nå ytterligere. De fleste programområder er på Vg-nivå lærefag.


Kompetansemål historie vg3 påbygging

Da får du opplæringen som lærling i en bedrift og læretiden er år. Slik sett er dataspill både et viktig bruksområde for historie , og en betydelig kilde til historisk kunnskap for mange ungdommer. Elevene kan arbeide med dataspill som et individuelt prosjekt, f. VgPåbygging til spesiell. Historie Vg, Påbygging til generell studiekompetanse Kurset passer for alle som ønsker å gå opp som privatist til påbyggingseksamen i historie i videregående skole. Har repetisjonsspørsmål og arbeidsoppgaver på slutten av hvert kapittel.


Brukt til privatist eksamen, kompetansemål kan finnes på siden tilknyttet alle kapitler. Sammendraget er oversiktlig med tydelige u. I internasjonal historie har han spesielt arbeidet med tema knyttet til konflikt og fred (første og andre verdenskrig, den kalde krigen) og utviklingen i Midtøsten i nyere tid. Vi tilbyr kurs i historie påbygging Vgsom nettkurs. Historiefaget tar opp sammenhenger mellom forti nåtid og fremtid og gir innsikt i menneskers tanker, liv og handlinger i ulike tidsepoker og kulturer.


Historiebevissthet gir grunnlag for refleksjon over egne verdivalg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg