torsdag 13. juni 2019

Hekling for dummies

Hekling for dummies

Jeg greide å hekle kant på en strikket babyjakke etter å ha myset intenst på garnstudio sine videoer, og jeg hadde aldri tatt i en heklenål før det. Men en enkel, liten kant er noe annet enn et helt dyr. Jeg vil hekle vognteppe med sånne bestemorsruter men har aldri tatt i en heklenål før.


Hekling for dummies

Noen tips til trinn for trinn hekling for dummies på nett? Hekling for dummies. Ha en riktig fin søndagskveld!


Se også: Slik hekler du en superkul Minions-lue Trenger du en fin motivasjon for å lære deg å hekle, så kan denne herlige videoen være akkurat det du trenger! For hvem har vel ikke lyst på supersøte bamser som disse? Lær deg å hekle Bestemorruter på minutter! Unsubscribe from Princess0ra? Design og modell: Tove FevangFoto: Geir ArnesenGryteklutene hekler du på en kvel hvis du kan hekle fra før.


En fin gave og grytekluter er jo noe alle trenger. Her har du trinn for trinn bilder av hvordan gryteklutene er laget, et mini heklekurs. I løpet av de siste ukene har jeg hatt flere hobbykvelder sammen med noen venninner. Har du laget noe fint? Ei av dem kunne litt hekling fra før, men hun ville lære seg mer.


Den beste måten å lære en ting på er som kjent å lære det bort … Garn: Mor Åse Raggegarn, Det går med 5-nøster for et par i denne størrelsen. Jeg har en gammel heklebok hvor bl. Men det var først da jeg så de kjempeflotte gryteklutene inne på Hobbyug. Franske drømmer år gammel jente fra Sandefjord. Bor i en 1mleilighet med kjæresten min, og er på jakt etter drømmehuset.


Dette er noen tips om strikking for de som kanskje ikke er så drevne på å strikke fra før av, men det er fullt mulig for andre å lære noe av dette også. Vil du skaffe deg en hobby, vil du dele tips, eller spørre? Heisann Jeg gjør det omtrent på samme måten jeg også. Men jeg strikker på kantene foran u underveis, for å få den til å sitte pent.


Som belegg for å skjule sårkanten bruker jeg flotte fløyelsbånd. A detailed step-by-step tutorial on how to crochet a chain and a single crochet, as well as make a slip knot, hold the crochet hook and. Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale.


Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt. Finn laveste nettpris her. Utforsk denne tavlen til karileinum på Pinterest: Strikking. Nei #128578; Jeg følger oppskriften slik den sier, også lager jeg bare hals av maskene på hjelpepinnen.


Alles Ideer er en blogg for den kreative hobby- og håndarbeidsglade sjel. Bilde 4) Det er gått under et kvarter og begge kantene er sydd inn. Kantene er små og nesten ikke synlige i det hele tatt. De kjennes selvfølgelig som bulker, men siden de ligger på innsiden av knappekanten - som skal stå litt ut uansett - er ikke det noe problem, syns jeg.


Hekling for dummies

Våre videoer har ikke lyd. Vi er et verdensbasert selskap og våre videoer sees av mennesker over hele verden, der alle snakker forskjellige språk, hvorav mange ikke forstår engelsk. Vi har derfor en instruksjonstekst til denne videoen, og ingen lyd som forstyrrer.


Forbinder du to rette med noe mer enn tipping? Da har du kommet rett. Kok opp gløggen, fyr opp i peisen og ta strikkepinnene fatt. Norges største bokhandel.


Kjøp bøker, spill, leker, kontorvarer, film og musikk på ARK. Levering rett hjem eller klikkamp;hent i din ARK-butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg