fredag 7. juni 2019

Hellas i april

Opptil rabatt - bestill nå! Gratis avbestilling! Ganske varmt i april – opp til grader. I april starter sommersesongens første reiser og varmen har funnet veien til Middelhavet og andre reisemål i Europa.


Reiser du med barn, liker varme dårlig eller synes at norsk sommervarme rekker mer enn nok, bør du dra til et reisemål som har en temperatur på opp til grader i april.

Eller ønsker du å vite hvor varme kveldene er slik at du kan pakke riktig? Gjennomsnittstemperaturene nedenfor viser deg hva du kan se frem til. Da er temperaturen rundt grader på Thassos og i Kavala by, mens det er over grader på Lesvos, Skiathos, Skopelos og Alonissos.


Aten har mye å by de reisende på. Her har alle kyst- og lavtliggende områder tørre og varme somre, samt vintre som er milde og nedbørsfattige. Den nordlige del av landet har temperert fastlandsklima med frost og snø om vinteren og varme somre.


Vintrene er kalde og dels våte, men alt i april kan man oppleve sommertemperaturer (i norsk målestokk). Bli med til Samos – Pytagoras øy, en av Egeerhavets skjønneste og frodigste øyer.

Blir du lei av strandlivet, er det enkelt å ta seg rundt på Samos med lokalbuss. Juli og august er såkalte røde måneder, da er det slett ikke uvanlig at temperaturen stiger over grader. Les en oversikt over klimaet. Værfenomener registrert tidligere år i Greske øyer ☃ Vanntemperaturen i lokaliteter i Greske øyer ☀ Ferie Vær for Greske øyer i April ☔. Mens du ikke bør forvente strandvær, er det fortsatt mange opplevelser og destinasjoner for å gjøre ferien i april i dette middelhavsland minneverdig.


Naxos er mange livsnyteres drømmeøy, for her finner man fred og ro, hvite hus og blått vann på alle kanter. På hotellet Spiros finner du også bassenget midt inne i den lille oasen, slik at her får man være i fred med boken, tankene og solen. Vil du nyte strandlivet finner du den en kort spasertur kun 2meter unna. Militærstyret ble innledet med et statskupp om morgenen 21. Makarios III på Kypros samme sommer, med det resultat at Tyrkia okkuperte den nordlige delen av øya.


Så vi er ganske sikre på at enten du foretrekker et moderne turistområde med stort fornøyelsestilbud eller du søker fred og ro, så finner du det hos oss. Hellas arrangerer nyvalg i april. Temperatur, vann, nedbør, dager av værforhold og råd om den beste tiden å besøke Naxos.


Samtidig opplever du ett av Middelhavets mest sjarmerende lan hvor de evige minnesmerkene innrammes av en storslått natur. Viser ingen merkedager? Du har ikke valgt noen ferietyper.


Huk av minst én av boksene.

Det er en viss risiko for jordskjelv, siden landet befinner seg i en aktiv seismisk sone. Regn kan forekomme sporadisk både i april og oktober. Gresk korrupsjon ble en internasjonal snakkis. I Athen var det enorme opptøyer. Et nyfascistisk parti ble valgt inn i parlamentet.


Vi reiser til Chania 25. April og lurer på om noen vet hvordan temperaturen er i forhold til bading? Tenker mer på bading i bassenget.


Vi har med oss vår lille på år, så det hadde vært greit å være litt. Er det norsk sommer eller kaldere? Vi vil arrangere nyvalg etter påske, i slutten av april , sa finansminister Evangelos Venizelos på et møte tirsdag. Landets framtid vil bli bestemt fra 16. EU som skal hjelpe landets økonomi.


Bemerkningen har en blanding av naiv undring, satirisk hån og oppriktig uro som også preger tonen i mye av filmen. Dette skal vise seg å være en godt egnet og effektiv filmatisk strategi. Finn billige pakkereiser, flybilletter, hotell, sydenturer, leiebiler og restplasser.


Alle billige reiser på restplass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg