torsdag 6. juni 2019

Hus 500 kvm

Gratis avbestilling! Det 5kvadratmeter store huset er familiens tredje husprosjekt i samme området. Og ifølge Helena er det først nå de har fått det perfekte huset.


Det første huset var veldig kult og funkispreget, men ikke så praktisk. Hus nummer to var veldig praktisk. Huset har en grunnflate på ca kvm , etasjer pluss koffertloft.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Produsenten håper at de nye reglene gir mange norske huseiere mulighet for å optimalisere sine hus for beboelse og flytte ut hjemmekontor og hobbyvirksomhet i et nytt bygg utenfor huset. Enkelrums konsepthus, E5 bygger på to av deres hus på kvm , bygges sammen til et bygg på totalt kvadratmeter.


Vi hjelper deg hele veien. Her kan man både finne en husstil man liker og en planløsning som passer perfekt til din familie og dine behov. Systemhus tilbyr en rekke flotte arkitekttegnede boliger.


Du kan selvfølgelig få huset akkurat slik det er tegnet. Men husk at hver hustype er et utgangspunkt. Med alle hus kan du gjøre mange ulike tilpasninger slik at du får akkurat den boligen du ønsker deg.

Du kan også la våre arkitekter tegne noe helt eget med utgangspunkt i din tomt. Vi får informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra, på hvilke tidspunkter sidene er mest besøkt osv. Vi bygger hus av alle slag. Huskatalogen vår viser et spekter av hus vi kan tilby, men katalogen brukes også gjerne som et utgangspunkt eller idégrunnlag for dere som ser etter noe annet.


Vi forbeholder oss rett til å bruke fotografier av alle våre oppførte bygg i markedsføring av oss. Det tas forbehold om prisendringer. Alt innhold er opphavsbeskyttet, jfr åndsverkloven. Få vår huskatalog rett hjem i postkassen din - helt gratis! Ett prisvärt, nyckelfärdigt fritidshus på kvm som rymmer det mesta.


Välj mellan fyra olika planlösningar. Som alla Sommarnöjens hus kan du få din Sommar med tidlös, klassisk eller modern arkitektur. Les mer om våre funkishus, funkisboliger og andre moderne ferdighus her! Bestill vår nye huskatalog i dag. Samme” hus kan derfor variere en del i pris når det er nøkkelferdig.


Så hva prisen blir om du skal bygge 200m er det ingen fasit på. Men, ut fra faktatall etter å ha ”saumfart” hva forskjellige medier skriver, vil et nøkkelferdig hus lande på et sted mellom 29. Hus Alle våre ferdighus er tegnet for å skape det gode hjemmet med arealeffektive og praktiske løsninger. Valg av hus dreier seg om smak, men også praktiske behov og ønsker.


Arkitekter hos Norske Hus har tegnet ferdighus for norske forhold med rom for å tilpasse ferdighuset etter dine ønsker.

Hus fra Hedalm Anebyhus kommer i et stort utvalg klassiske, moderne og funksjonelle ferdighus. Våre arkitekter hjelper deg med å skape det perfekte huset. Bli inspirert av våre arkitekttegnede hus Vi vil hjelpe deg å finne ditt drømmehus!


Fra små til store hus , for flatt eller skrått terreng. Stilarter fra tradisjonell til moderne. Alle boligene kan tilpasses dine behov og ønsker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg