onsdag 19. juni 2019

Dødsmorsomme vitser

Fra jeg gikk fra Get til Altibox for litt over to år siden, har jeg ved flere anledninger kontaktet både dem og Viken Fiber for å høre om det er mulig å legge til History Channel eller musikkanaler. Enten som en del av basispakken, eller som ekstra kanalpakker. Hver gang rullerer de samme svarene. FILDeadpool, den fjerde veggen og dødsmorsomme vitser Humor, action, sex og det å tulle med virkeligheten.


Deadpool er ikke den første filmen som gjør det, selv om få har gjort det bedre. Blodig er samfunnet, og morbid er min form for humor! Jeg har surfet litt på nettet, og plukket opp noen grusomheter av vitser som jeg vil dele med dere. Lov å merke seg at jeg dessverre ikke har funnet opp disse vitsene selv. Muslimske komikere slår stadig vitser om hvor lite sans for humor muslimer har – i saler fulle av muslimer og ikke-muslimer som ler seg skakke.


Religioner og minoriteter er i seg selv godt vitsemateriale, men hvis man legger til stereotypier og fordommer, får man en eksplosiv blanding. I munnen på nynazister blir vitsene rasistiske. Hva er fløtegratinerte poteter på engelsk ? Potato gratin, de bruker det franske ordet på engelsk. Fløtegratinerte poteter går aldri av moten og passer kjempegodt til kjøttretter. Me spiste fishchips og drakk øl med någen år gamle gutter i nabohyttå - de va nettopp ferdig med High School og planla å ver i Port i ei uga for å drikka øl og få seg tatovering.


De va dødsmorsomme og fortalte vitser og ga oss toast med Vegemite, et slags nasjonalpålegg som smake som smørbar grønnsaksbuljong. Dette er en blogg som stort sett er ganske safe for work, men noen innlegg som kan få en stakkars sjel til å sette iskaffen i vrangla finnes likevel litt her og der. Search for: Blogg Feed; Reise.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg