fredag 7. juni 2019

Fine norrøne jentenavn

Fine norrøne jentenavn

Liste over kvinnenavn med norrøn opprinnelse er en liste over kvinnenavn som var brukt i norrøn tid. Vi har samlet jentenavn som er brukt av eller færre i Norge. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er sikkert at alle navnene i listen vil godkjennes til bruk på små barn. Søk etter jentenavn : På Fine - jentenavn. Se på menyen under, jentenavn i alfabetisk rekkefølge kan være nyttig hvis du allerede har en liten idé om hva slags jentenavn du leter etter.


Fine norrøne jentenavn

Finn jentenavn til babyen din. Se populære, vanlige og sjeldne jentenavn. Se navnestatistikk med topplister for jentenavn. Norrøne navn fra Vietnam.


I noen tilfeller er det kanskje enda mer tilfeldig at et barn har et mytologisk navn. De fleste som heter Ty og Ve, som begge finnes i norrøn mytologi, har dem som et vietnamesisk navn, sier Utne. Disse foreldrene har med andre ord neppe studert den norrøne mytologien på jakt etter det rette navnet. Liste over norske kvinnenavn inneholdende fornavn som forekommer flere enn 2ganger i Norge. Navnene trenger ikke å ha en historisk bruk i Norge, da fornavn brukt av innvandrere vil listes sammen med andre.


Kan dere ramse opp en liste over fine norrøne jentenavn og evt. Betydningen av det navnet? Del dette innlegget. Vi er ute etter korte navn, helst ikke mer enn fem bokstaver.


Jentenavn bør ikke slutte på a. Synes jentenavn som slutter på e er finest. Er veldig glad i norrøne navn, men vil helst unngå de som assosieres veldig med mytologien, som Odin eller Ask og Embla (for ikke å snakke om Loke). Blir veldig glad for forslag! Leter du etter et flott hestenavn? På denne siden har vi samlet en alfabetisk liste over mulige hestenavn, som kan passe til både hingst og hoppe.


Fine norrøne jentenavn

Da har du kommet til riktig sted! Noen forslag til jentenavn med norrøn opprinnelse? Er du på utkikk etter et kult hundenavn til tispen? Her finner du en alfabetisk liste med mange kule og fine forslag til navn til hunden.


Alfabetisk liste med hundenavn til tispe. Hundenavn til hann-hunden finner du her. Vi bryr oss om ditt personvern. KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data.


Du kan velge om du vil søke i Alle kategorier eller du kan velge ett eller flere søkeområder fra menyen under. Det samme gjelder jentenavn som Solveig, Agnes og Signe. Samtidig kommer internasjonale navn mer og mer på banen. Blant de nyeste navnene finner vi Neo, Milian, Jolie og Lara,. Kunne dere kommet med forslag til jentenavn dere synes er fine ? Hannhunden het Æsop og tispen Cora Fine navn!


Vita betyr liv og vitalitet på latin, Frøya er den norrøne gudinnen for kjærlighet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg