mandag 10. juni 2019

Ditt nav

Ditt nav

Husk å logge ut når du er ferdig. Du er nå logget ut av alle NAVs tjenester. This site won’t let us show the description for this page. Innloggede tjenester.


Ditt nav

Barnetrygd Hvis du har omsorg for barn under år som bor. Du kan logge på NAVs. Med MinID kan du sende meldekort, bruke arbeidstjenestene, sjekke utbetalinger m. Med BankI BankID på mobil, Buypass eller Commfides kan du i tillegg søke om ytelser, skrive til NAV og motta meldinger fra NAV. Her finner du de elektroniske tjenestene til NAV.


Dine utbetalinger - NAV. Her kan du finne trygdeutbetaling og andre utbetalinger du har fått fra NAV de siste tre månedene, som pensjonsutbetalinger (alderspensjon), uføretryg sykepenger, overgangsstøna pleiepenger, foreldrepenger, svangerskapspenger, kontantstøtte med mer. Ytelser fra kommunen, som sosialhjelp, vises ikke i denne tjenesten. Søk etter ledige stillinger. Trenger du å få kontakt med NAV ? Du er logget inn på alle offentlige tjenester med ID-porten.


Ditt nav

Ulike ytelser og ordninger. I hovedmenyen kan du velge blant fanene PERSON, BEDRIFT eller NAV OG SAMFUNN. På jakt etter jobb? Mangler du elektronisk I eller skal finne et NAV -kontor på vegne av noen andre? Gå til oversikt (Excel) med postnummer og tilhørende NAV -kontor.


Tilgodebeløp - få igjen penger. Har du penger til gode, utbetales disse innen uker etter den datoen som står øverst i høyre hjørne på skatteoppgjøret ditt. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Finn fram i kommunen Finn fram i kommunen.


Ditt nav

Det er NAV -kontorer i alle bydeler i Oslo. Velg din bydel eller søk opp via adressen din for å finne riktig kontor, åpningstider, tjenester og kont. Hvordan får man innhentet sykmelding som er sendt oss fra ansatt ( Ditt Nav ) og fått ok på at den er sendt fra ansatt, men jeg finner ikke noe i Altinn med beskjed om sykmeldingen som er sendt til oss. Sjekket både meldingsboks i Visma Lønn og vært inne i Altinn manuelt. Fulgt beskrivelse i Vism.


Vi bryr oss om ditt personvern. Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vestnes kommune og NAV Møre og Romsdal har inngått ei samarbeidsavtale om tenestetilbodet i det lokale NAV -kontoret. Formålet med NAV er at fleire skal kome i aktivitet og at færre skal gå på stønad.


Sykmeldte kan logge inn på nav. Her kan man se sykmeldingen og sende den til arbeidsgiveren. Arbeidsgiveren finner sykmeldingen i innboksen i Altinn der den ansatte er innmeldt gjennom A-ordningen.


Oppgi brukernavnet ditt , så sender vi deg en e-post med lenke som du kan bruke for å velge nytt passord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg