tirsdag 4. juni 2019

Laks trines matblogg

Laks trines matblogg

Prøv lakseburger neste gang du fyrer opp grillen! Vi har oppskriften. Er det noe jeg aldri blir lei, så er det kombinasjonen laks , mango, avokado, chili og søt soyasaus. Det er så hyggelig å invitere familien på middag, og de setter pris på det også, tror jeg.


De kommer i alle fall…? I går fristet det med laks , så det var bare å løpe og kjøpe. Så fiskestykkene er rause! Masse gode grønnsaker, og litt.


Jeg elsker kombinasjonen av røkt laks , pepperrot og sprøtt rugbrø og har flere forretter med disse ingrediensene her på bloggen. I denne forretten får favorittkomboen også selskap av reddiker, stangselleri og småbladsalat. Dagbladet er en del av Aller Media, som er. Bruk fersk laks av god kvalitet, for eksempel Salmalaks. Salmalaks kan benyttes umiddelbart, men benytter du annen fersk laks anbefales det at fisken fryses ned noen timer før den tilberedes og serveres.


Laks trines matblogg

Bland sammen laks , gressløk og olivenolje i en bolle. I en annen bolle blander du sammen ingrediensene til avokado- og mangosalsaen. Laks i form med grønnsaker Ha grønnsakene i en ildfast form, TRINEs MATblogg.


Laks falt veldig i smak forrige uke, så da ble det samme fiskeslag denne uka også, men med ny smak. Siden vi likte så veldig godt hjemmelaget basilikumpesto fikk jeg lyst å prøve ruccolapesto denne gangen. Som tilbehør hadde vi fullkornsris og en helt enkel råkostsalat. Litt poteter, en rest av varmrøket laks , gulerot, litt løk og en purre - og det er nesten det! Laks og ørret er like på mange måter.


De er begge røde, fete fisker, og er faktisk i slekt med hverandre! Det er derfor trygt å si at i oppskrifter der det står laks , kan du også bruke ørret. Det er nemlig ikke store forskjellen på disse når det kommer til smak.


Laks i biter passer godt i denne friske salaten. Trines matblogg laks mango. Du kan servere laksebitene varme eller kalde, som du selv synes smaker best.


Tilsett tomat, og la sausen putre på pasta med røkt laks , kapers og sitron. Kosemat kaller Lise Finckenhagen og Hans-Petter Jacobsen kremet pasta med laks. Pastasalat med tunfisk, spinat, tomat og kapers – TRINEs MATBLOGG.


Frisk pasta med laks og flødesovs Tunmousse Kartofler I Sennepsmariande Med. Jeg har brukt oppskriften p trines matblogg flere ganger, versjon 2. Vanlig pris moral for kids Crme brle-trinn for trinn TRINEs MATblogg. Explore Creme Brulee, Beverages, and more.


Laks trines matblogg

Ukemenyen frister i dag med en gammel favoritt, nemlig soyamarinert laks med spinatsalat:. Delar av denne sida.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg