onsdag 5. juni 2019

Smørkrem med philadelphia ost

Bak denne bloggen står vi tre søstre som har en stor lidenskap innen baking, kokkelering, dekorering og alt som har med mat og gjøre. Det startet med at Kristina, yngste av oss tre, startet denne bloggen som hobby. Men med to meget mat-kyndige søstre, så var det utrolig koselig og bra å få med både Ingrid og Astrid på laget. Dette er en perfekt smørkrem som kan brukes til pynting av muffins og kaker.


Den er smidig å jobbe med og kan sprøytes i alle mulige lekre dekorasjoner. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor.

Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Disse cupcaksene får en nydelig smak av mørkt sjokolade.


Frostingen er helt fantastisk med en silkemyk kremet konsistens, sier ukens matblogger Fredrik Solbakk Andersen til Godt. Smørkrem er en god og luftig krem som er perfekt til å pynte cupcakes og dekorere kaker. Dette er kremen som jeg som oftest bruker til å lage rosene på rosekaker også.


Tilsett konditorfarge for å få den i forskjellige farger. Myk smørkrem som passer til kaker og muffins.

Kan smaksettes med f. Så ble det litt baking igjen. Oppskriften på cupcakene har jeg lagt ut tidligere, men gjentar de her. Er fra Magnolia Bakery, og min favoritt blant vaniljecupcakene. De blir saftige og myke, og er like gode dagen etter de er laget. Spesielt om sommeren kan det være en ide å erstatte kaken laget med fløte med en kake laget med smørkrem.


Den trenger ikke kjøling og kan stå fremme på et kakebord i mange, mange timer uten at den forringes. Men husk, det kan fort bli for mektig. Anbefalte Oppskrifter. Pandakake med Oreo. Ostekake med hvit sjokolade og bringebær.


Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Jeg lagde denne fantastisk gode kaken i går og gjett om den falt i smak!


Hadde den med i et selskap der flere ba om oppskriften :-) det vi har igjen av resten blir med mannen på jobb idag! Jeg krydret den litt mer enn i oppskriften for å få mer smak og endte opp med å bruke en stor kjele å lage røra i fordi det ble så mye røre! Du er kanskje også interessert.

Denne sjokoladeglasuren er utrolig god i seg selv, og med philadelphia - osten blir den enda bedre. Den passer utmerket på kaker og cupcakes. Når smørkremen er ferdig pisket tar du oppi philadelphia - osten og melken, pisk dette godt sammen til det er en klumpfri krem. Philadelphia Original 200g. Smak til om du ønsker mer ost.


Kremen må ikke bli for tykk. Da kan du evt ta i noen t-skjeer melk til du får ønsket konsistens (smørbar). Kaken rører du raskt sammen for hån og den genererer minimalt med oppvask! Kaken er god i seg selv, så du kan gjerne gjøre det helt enkelt ved kun å gi den et melisdryss før servering. Ellers kan du gjerne pynte den med stivpisket krem eller som jeg har gjort her, med deilig sjokoladekrem.


Jeg prøvde å pynte en gulrotkake på samme viset (den har philadelphia - smørkrem på toppen), men slet litt med å få til roser rundt kaken. Oppå kaken var det ikke noe problem, men de rundt kanten falt ned. Mulig jeg burde satt smørkremen i kjøleskapet litt før jeg begynte å lage roser, så den hadde tyknet litt. La cupcakes med smørkrem stå i romtemperatur en stund før servering.


Smørkremen har en tendens til å bli veldig hard i kjøleskap. Smørkrem er etter min smak veldig søtt, og kan med fordel tilsettes litt syrlig bærpuré, som f. Når det gjelder glasuren på toppen, det står 5gram melis så bruker jeg aldri mer enn maks 1gram melis ilag med philadelphia osten. Saftiga och goda morotsmuffins med philadelphia -glasyr passar lika bra till kalaset som till kaffet.


Grädda muffinssmeten i ugn och låt sedan de vackra bakverken svalna lite före du garnerar dem med den lena och syrliga glasyren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg