onsdag 26. juni 2019

Elsykkel trondheim

Vi håndplukker de beste elsyklene for deg. Join the Evolution! Elektriske stisykler som kjører som ordentlige stisykler. Se utvalget elsykler her. Sjekk ut Elsykkel Trondheim.

Stort utvalg Elsykler på Bikester. Enkel bestilling og rask leveranse! Trondheim Elsykkel er en liten spesialbutikk, men vi har et stort utvalg og et stort engasjement for våre elsykler. Vi selger kun kvalitetssykler, og vi har mange transportsykler. OBS: Sykkelen vi har på lager er mørk blå, med brun kurv foran.


En solid og klassisk elsykkel med Shimano Steps krankmotor, Shimano gir, navbrems og hydraulisk frambrems med en rekkevidde på inntil 1km. Vi tilbyr også gratis prøvekjøring i Trøndelag etter avtale, slik at du får prøvd elsykkel i ditt nærområde. Ta en tur på denne Bosch-utstyrte elsykkelen, og du vil forstå hvorfor “for kupert”, “for langt”, “jeg ønsker ikke å bli svett” og “jeg kan ikke bære nok” ikke lenger er gode grunner til å la sykkelen bli hjemme.

Tyske Haibike lager med usedvanlig tysk grundighet elsykler for de fleste formål. Elsyklene har ekstremt høy kvalitet og er usedvanlig godt satt sammen. Elsykkel systemer som brukes er kun fra øverste hylle, Yamaha og Bosch Performance er de eneste som når opp i dette segmentet. Haibike elsykkel med Yamaha PW-ST motor, Yamaha InTube 500Wh batteri, Shimano XT gir og Shimano MT4kraftige hydrauliske skivebremser. Ny funksjons kjøre computer og kraftig front og baklys.


Nå har du muligheten! Nedenfor kan du reservere elsykkel hos den forhandleren du ønsker. Du kan prøvekjøre elsykkelen gratis i én uke, mot et depositum på kr 50-.


Det er mange som vil prøve, så du kan bare benytte deg av tilbudet én gang. Hvis du vil gjøre endringer på reservasjonen, må du ta kontakt direkte med forhandleren. Elsykkel blir mer og mer populært, men det kan være vanskelig å navigere elsykkelmarkedet.


Få gode tips til hvordan du velger rett elsykkel , og se hvilke modeller som gjør det best i test her. Vi gir deg driftsgaranti. Lån elsykkel med lasteplan. Maksvekt på lasteplanet er 1kilo. Sykkelen har piggdekk på vinteren og den kan lånes i inntil dager.


Det er års aldersgrense for lån av el-sykkel.

Syklene eies av Miljøenheten i Trondheim kommune og utlånet er et prøveprosjekt. El-sykler kan lånes og leveres på Moholt bydelsbibliotek og. SYKKELSENTRALEN – Butikk – Jarleveien – Trondheim.


For deg som sykler mye i Trondheim. Trondheims kompetansesenter innen ski, sykkel og kajakk! Hos oss kan du handle trygt og enkelt. Er du på utkikk etter en ny sykkel? Uansett hvilken sykkel du er ute etter, så har vi den!


Aerodynamiske landeveissykler, robuste terrengsykler, komfortable hybridsykler, eller trendy bysykler er bare et lite utvalg av alt vi har!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg