tirsdag 11. juni 2019

Opplev riga

Riga : Lysfest og jubileum. Om enn litt tilfeldig vil jeg hevde vi var der i anledning Latvias 100-års jubileum. Opplev den sjarmerende gamlebyen. Reis tilbake i tid med en tur til gamlebyen i Riga.


Opplev riga

Vi har all informasjonen du trenger, fra priser og tidspunkter til forbi-køen-alternativer og billetter på mobil. Hovedmålet med turen var, foruten å slappe av og spise god mat, å hente et servise i keramikk vi hadde bestilt. Koselig julemarked i Lübeck eller et koselig julecruise på Donau? Se alle våre turer her. Stort utvalg av overnattingssteder.


Opptil rabatt i Riga. Men tiden ble altså for det meste brukt på det vi gjør best: å slappe av og kose oss. Som så mange andre nordmenn før oss, har også vi vært en tur i Riga. Hvis du fortsetter å bruke nettsiden, aksepterer du at det brukes informasjonskapsler.


Opplev riga

GetYourGuide bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen. Sammen med et vennepar av oss, har vi gjort det til tradisjon å dra på førjulstur til en by med julemarked. Det er noe eget med disse juleturene. Byene vi besøker er pyntet til jul, det er mye aktivitet på markedene og det summer av juleglede og forventninger. Har du ikke vært her før, så bør man sjekke ut overnevnte steder og aktiviteter.


Utsikten fra Skyline Bar i Hotel Latvia må sees, og et solid måltid bør inntas i den store Lido-restauranten utenfor sentrum. Verd å se, verd å oppleve. Gamlebyen er det naturlige midtpunkt for turister i Riga.


Opplev riga

Med et nettverk av trange middelaldergater, smug og torg vil en gåtur i gamlebyen gi deg en fin opplevelse. For øvrig består byen av over 7praktfulle jugendbygninger, og midt i sentrum ligger Europas største markedshaller for ferskvare. Skal uten tvil ta med meg disse tipsene videre!


Ikke la det skremme deg. Jeg startet akkurat opp en blogg som skal omhandle dette med wanderlust, som motivasjon og inspirasjon for meg selv og andre. Tradisjonen med å pynte juletre stammer fra Latvia og Riga. I slutten av november bør du vende blikket mot øst.


Lengter du etter å komme deg avsted på en langhelg? Løft blikket mot øst når euroen blir dyrere. Her har du fem gode grunner til å besøke Riga.


Vi har vært så heldige at vi har fått et visst antall reserverte seter til våre kunder! Du får ikke bare mye for pengene, men faktisk en haug med kule opplevelser. Er du her på weekendtur, så er det en perfekt mulighet til å oppleve Rigas uteliv på sitt beste.


Reval hotell et godt valg. Kjappe fakta om Riga. Innbyggertall: 723.


Det arrangeres mange forestillinger hver dag hele året, og de fleste innbyggerne – både unge og gamle – har gjort det til litt av livsstilen å oppleve opera, ballett og konserter. Her finner du interessante severdigheter, rimelig shopping, restaurantbesøk og mye mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg