torsdag 20. juni 2019

Emmaljunga duo s understell

Se hundrevis av barnevogner og finn den som passer for dere. Se alle modeller og sammenlign priser fra flere butikker. Finn best pris på hvitevarer. Se de beste tilbudene!


Ikke gå glipp av Rabatt.

Du kan slutte å lete! Vi har reservedeler til bilen din. Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Populære merkevarer.


Kjente merkevarer i høy kvalitet og i alle prisklasser. Edge Duo har alt som trengs fra fødselen opp til 3-årsalderen, med bag og sportsvogndel som du lett og sikkert bytter til når barnet blir større. Velg mellom ulike understell.

På tur med to barn. Ståbrettet kan enkelt klikkes på og av. Hvis du ikke trenger det under turen, kan du henge brettet ved styret. For å få en komplett barnevogn må du kjøpe Edge eller Mondial De Luxe Duo -pakke separat.


Emmaljunga tilbyr forskjellige ståbrett avhengig av vognmodellen. Den kommer forøverig kun i svart (jeg ønsket Chrome, men det blir pirk) Hjulene foran er store og den var så god å trille! Valget står mellom Classic Chrome med faste hjul eller Duo S med svingbare hjul. Noen som har lyst å dele erfaringer? Vi bor litt på landet.


Kupert terreng med både grusveier og asfalt. Til tider ganske mye snø om vinteren. Baby kommer i slutten av desember. Svingbare fremhjul som kan låses. Sort understell med lys brunt skinnhåndtak.


Luftfylte terrenghjul.

Dette er ikke lagervare. Ta kontakt med oss for leveringstid. Edge Duo Combi er blant de mest romslige, sporty og velutstyrte Duo Combi-vognene. Inkludert madrass, to fottrekk, integrert solskjerm og insektsnett med sjenerøse innermål.


Den har lufthjul og justerbart håndtak i lærimitasjon. Etter å ha sett nærmere på låsemekanismen til Duo S understellet, må si at vi ble litt skuffet. Mekanismen fungerer på samme måte som vi ser i mange triller, skjønt i flere merker av triller selve konstruksjonen og plast kvaliteten er overlegen (ta foreksempel MacLaren triller).


Hvis du fortsetter å besøke nettstedet uten å endre nettleserens informasjonskapsler, godtar du bruk av informasjonskapsler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg