mandag 17. juni 2019

Jobbe på mcdonalds lønn

McDonalds er av mange sett på som en ikke alt for bra jobb. Stress, kokende oljer, stekeos og irriterende kunder er en del av hverdagen. Og så er det ikke alle av oss som er like flinke å rydde opp etter oss når vi er innom heller. Medarbeidere over år har en begynnerlønn på kr.


For medarbeidere under år varierer lønnen fra kr. Vi klarer som regel å tilpasse arbeidstidene etter dine behov. Norges største arbeidsplasser for unge. Vel, kvir meg litt men trenger jo fast jobb og lønnen er ikke så aller verst om jeg kombinerer den med noen vikariater og kanskje litt overtid.


Hvordan er lønna i bransjen? Her i USA er det for tiden streiker for første gang i bransjer som fast food og supermarkeder som Walmart, bransjer som betaler så dårlig at de anbefaler og har instruksjoner for sine ansatte om hvordan de kan søke om sosial hjelp for å overleve. Jeg har kun stått på kjøkkenet, men ser egentlig ikke for meg at det er mindre stresende i kassen. Jeg fikk nylig jobb på mcdonalds , jeg møtte opp og skrev under på kontrakt hvor det sto hvor mange timer jeg skulle få jobbe i uken, og at jeg var ansatt som. Jeg skal prøve å finne meg en deltidsjobb ved siden av skolen.


Og jeg lurte på om noen. Hur mycket tjänar en person som jobbar på Mc Donalds , Subway. Synes det var kjempeartig.


Nå var det en del der som var på min alder og vi koste oss på jobb og det var et godt miljø. Vi fikk lunsj til rabattpris som ble trekt fra lønna. Alderspensjonister kan inngå avtale med arbeidsgiver om arbeid etter gitte vilkår og pensjonistlønn. McDonald’s (lærebedriften) forplikter seg til: Utarbeide en intern plan for opplæringen med utgangspunkt i læreplanen for faget til lærlingen.


Planen beskriver konkret hvilke arbeidsoppgaver lærlingen skal utføre i løpet av læretiden, og når disse skal utføres. Kontakt HR avdelingen for å få tilsendt et eksempel på læreplan. Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). De var ikke spes påvirket av vær og vin de hadde ikke problemer med en køy som aldri befant seg i vannrett stilling mer enn et halvt sekund i slengen.


Vi jobber like menge timer i døgnet, selv om jeg tør påstå at det er bedre å jobbe timer som en oppe på platformen, enn å jobbe 6timers skift som vi på båten. Lønn er basert på avtale - dette gjelder stort sett også for alle lønnstillegg, herunder søndags- og helligdagstillegg. Du må med andre ord ha avtale (arbeidsavtale, eventuelt tariffavtale) som gir deg slik rett for at du skal ha krav på det. Arbeidsgiver er ikke pliktig å betale ekstra for slike dager etter loven.


Dette gjelder uavhengig av hvor mye du tjener. Etter lovendringen vil det være både unntak fra innmelding for sykepleiere som jobber på ordinær lønn opp til stilling og for sykepleiere som jobber på pensjonistlønn. Disse unntakene kan kombineres dersom man får slik avtale med sin arbeidsgiver. Man må passe på å jobbe under grensen på i hvert kvartal. Hvis du er under år får du ofte mellom ti og tretti prosent lavere lønn.


Nettstedet du nå besøker blir i stor del finansiert av annonseinntekter. Basert på din tidligere aktivitet hos oss, vil du få annonser vi tror kan interessere deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg