fredag 28. juni 2019

Hjul til emmaljunga edge duo

Fine kvalitetsfelger til lav pris. Velg mellom ulike understell. Strenge krav til kvalitet, sikkerhet og funksjon gjør denne vognen til en ekte Emmaljunga. Inkludert madrass, to fottrekk, integrert solskjerm og insektsnett med sjenerøse innermål.


Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.

Praktisk innebygd myggnetting! Og stor bagdel med god plass! Minus for at den er litt tung å legge sammen, tar stor plass i bilen, bremsen er hard og bråker og er plassert veldig nærme oppbevaringsdelen under vogna! Du finner alt fra snøhjul til en varm og koselig vognpose. De har brukt vogna i gjennomsnittlig år og måneder.


Totalkarakteren for vogna ender på en soleklar femmer på terningen. Jeg har emmaljunga edge duo vogn.

Det ene hjulet vingler på den stanga i mellom vogna og festet, sitter ikke fast i det festet lengre. Vet du om man kun kan kjøpe nye hjul , og evt hvor? Komplett hjul med felg og dekk. Emmaljunga ønsker å tilby best mulig kvalitet til den beste prisen.


Rask levering og Rask dagers returret. Opptjen BonusCash på alle dine kjøp! Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Se de beste barnevognene fra produsenter som Stokke, Emmaljunga, Britax og Baby Jogger. Se barnevognene som er best i test!


Populære merkevarer. Kjente merkevarer i høy kvalitet og i alle prisklasser. De bakre är kullagrade och har en diameter på cm. Vær oppmerksom på at denne varen kun er tilgjengelig i følgende butikker: Slependen, Ski, Jessheim og Stavanger.


Romslig og luksuriøs barnevogn. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.

Fargen navy med brune skinn detaljer. Sving hjul foran som kan låses. Vognen er pent brukt, men noen bruksmerker er nok å finne. Personlig elsker jeg vognen, spesielt den store bagdelen.


Selges kun fordi vi har måttet kjøpe søskenvogn og mangler lagringsplass til to vogner. Den har ikke vært brukt i barnehagen,og har blitt oppbevart innendørs når den ikke har vært i bruk. Røykfritt og dyrefritt hjem.


Det gjør at vognen blir lettere enn om det hadde vært et. Understellet er av typen City-cryptonite med punkteringsfrie hjul. Finns både med fasta eller svängbara hjul. Valget står mellom Classic Chrome med faste hjul eller Duo S med svingbare hjul. Noen som har lyst å dele erfaringer?


Vi bor litt på landet. Kupert terreng med både grusveier og asfalt. Til tider ganske mye snø om vinteren. Baby kommer i slutten av desember. Edge duo kombivogn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg