mandag 25. juni 2018

Bredde på vognteppe

Holder på å hakke et vognteppe , i Hubro, så det er veldig tjukt. Hvor bredt bør det være? Inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til valgt størrelse. Vognteppe strikket i Viking Sportsragg og Viking Reflex. Babypledd heklet i 1 merinoull som er mykt og deilig på huden.


Veiledende pinner: pinne nr ½. Strikket vognteppe i mønsterstrikk og fletter. Hele teppet er laget i Viking Reflex garn. Vaskes på grader ullprogram. Bredde :66cm Farge: grå.


IKKE bruk tøymykner! Jeg tenkte å strikke babyteppe, men mangler oppskrift. Noen som vet om oppskrift på nettet? Vanskelighetsgrad: Enkel.


Jeg har brukt garntypen Lima fra drops på pinner nr. Materialer: DROPS ALPACA 2g f. ANBEFALT TILBEHØR: DROPS RUNDP (cm) NR eller det p. Husk at strikkefastheten må holdes hvis resultatet skal bli vellykket! Nydelig vognteppe hvis noen av dere venter en ny verdensborger inn i familien eller vennekretsen, er dette den ultimate gaven til baby og foreldre.


Kantene har fått lekker blonde, noe som gjør teppet forseggjort og veldig søtt. Lykke vognteppe Stine Sofies Stiftelse sin strikkekolleksjon Ingen har et barn å miste, men når det skjer så vet jeg hvor inderlig glad man blir for de barna som lever. Strikk gjerne prøvelapp for å være sikker på at du velger rett pinnestørrelse til din strikkefasthet. Da er du sikker på å oppnå oppgitte mål på teppet. Teststrikket i Järbo Gästrike på pinner og mm.


Vekt: 3gram totalt. Vi har resultater for Heklet sengeteppe til salgs til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. Babyfint teppe Søtt babyteppe som også kan brukes som vognteppe. Fint å gi i feks barselsgave eller babyshower. Teppet er enkelt og hekle og går kjappt unna.


Koseteppet er et llett og luftig teppe med artige pomponger. Størrelse kommer an på egen strikkefasthet. Fint til å tulle inn babyen i eller å bruke som vognteppe. Kan med fordel brukes både sommer og vinter da det puster. Herlig mykt babyteppe, babyteppet er laget av 1 økologisk bomull og er GOTS sertifisert.


Sebra Jersey Babyteppe Village.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg